746 Nivel Licenţă Programe în Canada for 2024

Nivel Licenţă Programe în Canada for 2024Filter
    • Montreal, Canada

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de licență în teologie oferă o introducere bogată în istoria, teologia și tradițiile culturale ale creștinismului. Studenții sunt bineveniți la acest program din diverse culturi și culturi. Vei crește în cunoașterea credinței tale, vei aprofunda viața spirituală și vei fi echipat pentru gândirea critică. BTh este un program de licență la Universitatea McGill, cu înregistrare prin The Presbyterian College. Plătești taxele de școlarizare prin intermediul Colegiului și participi la viața comunității / cultului Colegiului. Veți avea toate avantajele studierii la o premieră universitate nord-americană, precum și sprijinul comunității creștine și al prieteniei în timp ce vă urmați diploma. Studenții internaționali care se înregistrează prin colegiu plătesc taxe de școlarizare care sunt în conformitate cu cele plătite de studenții canadieni.

    • Online Canada

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Church Point, Canada

    La zi

    4 ani

    În campus

    Franceză

    Acest program permite elevului să dobândească și să dezvolte abilitățile necesare pentru a îndeplini funcțiile de conducere în companii. Instruirea oferă o formare generală care permite elevului să fie eficient în toate domeniile companiei. Absolventul poate vorbi fluent în franceză și engleză. Programul oferă formare academică solidă celor care doresc să urmeze învățământul superior.

    • Paris, Franţa
    • Montreal, Canada
    • + 6 more

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Licența predată în limba engleză în managementul afacerilor imobiliare este predată în campusul parizian. Acest program va oferi o educație profesională foarte apreciată în domeniul imobiliar. A fost dezvoltat în strânsă consultare cu comunitățile profesionale, politice și de afaceri relevante și are scopul de a oferi o intrare rapidă intensivă într-o carieră profesională. Veți dobândi cunoștințe aprofundate despre managementul imobiliar, vânzări, managementul proprietăților în coproprietate și managementul activelor. Programul este livrat folosind o combinație de metode de învățare active și există o contribuție semnificativă din partea industriei la programul nostru de predare prin prelegeri și seminarii. Imobiliarul este o profesie dinamică, sociabilă și cu venituri mari. Acesta cuprinde majoritatea zonelor comerciale (industriale, de birouri și retail) și rezidențiale. Vino și studiază cu Groupe ESPI !

    • Kitchener, Canada
    • Waterloo, Canada
    • + 6 more

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de management al afacerilor internaționale de la Conestoga este un program de licență în administrarea afacerilor (cu onoare) de patru ani, conceput pentru a dota studenții cu abilitățile necesare pentru a gestiona eforturile de afaceri internaționale și pentru a lucra în companii globale.

    • Langley City, Canada
    • Richmond, Canada

    La zi

    18 Luni

    Amestecat, Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Construiți abilități esențiale de conducere la o universitate canadiană de top

    • Winnipeg, Canada

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Franceză

    Diploma de licență în științe cu o diplomă comună în biochimie și microbiologie permite studenților să dobândească cunoștințe superioare despre funcționarea vieții la scară microscopică și să dezvolte abilități avansate în laborator.

    • Victoria, Canada

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Într-un climat necunoscut, avem nevoie de lideri în turism și ospitalitate capabili să conducă schimbarea și să inoveze modul în care facem afaceri. Nu totul poate fi planificat. Acest program vă va expune la oportunitățile, tendințele și problemele din turismul global și industria ospitalității și vă va dota cu instrumentele și cunoștințele pentru a reuși în cadrul acestuia.

    • Hamilton, Canada

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Filosofia este folosită pentru a clarifica și interpreta concepte importante precum adevărul, Dumnezeu, mortalitatea, frumusețea, cunoașterea și realitatea. Aceste concepte joacă un rol important în înțelegerea noastră de sine și în interpretarea noastră asupra lumii.

    • Lethbridge, Canada

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Licența în știința mediului se concentrează pe înțelegerea sistemelor naturale ale Pământului și a modului în care noi, ca oameni, interacționăm cu ele. O specializare în știința mediului vă va oferi un fundal adecvat în științele naturale și fizice, care este necesar pentru a înțelege cum funcționează sistemele naturale și cele create de om. Vă va oferi o perspectivă largă care este necesară pentru a aprecia rolul umanității în schimbarea globală a mediului.

    • Ottawa, Canada

    În campus

    Engleză

    • Ottawa, Canada

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Acest program, care combină managementul și științele sociale, vă ajută să descoperiți noi modalități de rezolvare a problemelor sociale, precum sărăcia, discriminarea și criza climatică. În acest program, veți obține o înțelegere mai profundă a acestor probleme adânc înrădăcinate, precum și a sistemelor și instituțiilor conexe. De asemenea, veți explora modele de organizații și întreprinderi sociale care vă pot ajuta să vă mobilizați comunitatea pentru a aduce schimbări pozitive și durabile.

    • Vancouver, Canada

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    LaSalle College Vancouver este unul dintre doar o mână de școli din Canada pentru a oferi o diplomă de licență în design de modă. Învățate într-un model de predare care se întoarce la rădăcinile Colegiului LaSalle din Montréal, capitala modei din Canada, studenții învață din industria de vârf din interior abilitățile și pregătirea necesară pentru a construi o carieră de succes în lumea dinamică a modei. Studenții studiază elementele fundamentale ale designului vestimentar, inclusiv confecționarea, redactarea modelului plat, drapajul, textilele și redactarea modelelor de calculator.

    • Regina, Canada

    La zi

    76 săptămâni

    În campus

    Engleză

    Programul de licență în managementul construcțiilor (BCM) este unic în Saskatchewan, oferind studenților posibilitatea de a obține o diplomă de bacalaureat post-diplomă cu încă doi ani de studiu. Programul a fost dezvoltat ca răspuns la nevoile industriei și la tendințele globale pentru profesioniști instruiți în industria construcțiilor.

    • Nantes, Franţa
    • Montreal, Canada

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Clasa Internațională / Anul 3 al DN MADE, întâmpină studenți francezi, studenți internaționali și studenți într-un semestru de schimb academic din școlile noastre partenere, care doresc să finalizeze o diplomă de licență franceză, prin al treilea (care este ultimul) an de licență. studii. Acest program oferă o oportunitate specială de a evolua într-un context intercultural și de a coopera cu studenții internaționali pe proiecte de grup supravegheate de designeri profesioniști.