$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Chimie aplicată 2022 în Statele Unite ale Massachusetts în Statele Unite ale Americii

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.Bachelor of Science în programul de Chimie Aplicata facilitează o înțelegere largă și cunoaștere cu privire la reacțiile… Citeste mai mult

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Bachelor of Science în programul de Chimie Aplicata facilitează o înțelegere largă și cunoaștere cu privire la reacțiile chimice și modul în care acestea pot fi folosite pentru uz uman și beneficii. Se pregătește pe elevi să lanseze o carieră în industria chimică.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Facultăți în Chimie aplicată în Statele Unite ale Massachusetts în Statele Unite ale Americii 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Statele Unite ale Americii
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Westfield State University
Westfield, Statele Unite ale Americii

Departamentul de chimie și științe fizice oferă un program minor în chimie, care este deschis studenților din orice specialitate.

Departamentul de chimie și științe fizice oferă un program minor în chimie, care este deschis studenților din orice specialitate. -
BSc
Engleză
Campus
 
Wellesley College
Wellesley, Statele Unite ale Americii

Biochimia este un program interdisciplinar care implică studenți și profesori interesați de interfața interesantă a chimiei și a biologiei.

Biochimia este un program interdisciplinar care implică studenți și profesori interesați de interfața interesantă a chimiei și a biologiei. -
Licenţă
Engleză
Campus
 
Westfield State University
Westfield, Statele Unite ale Americii

Suntem mândri să oferim un program de cursuri cu jumătate de normă conceput pentru studentul ocupat de astăzi.

Suntem mândri să oferim un program de cursuri cu jumătate de normă conceput pentru studentul ocupat de astăzi. -
BSc
Engleză
Campus