146 Nivel Licenţă Programe în Columbia for 2024

Nivel Licenţă Programe în Columbia for 2024Filter
    • Ibagué, Columbia
    • Greenville, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    Învățământ la Distanță, În campus

    Bachelor de leadership organizațional, cu o concentrare în Administrarea Resurselor Umane (bolurile / HRA) gradul este conceput pentru a oferi cunoștințe și competențe în teorie și aplicații asociate

    • Rionegro, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Profesionistul programului de administrare a marketingului (modalitate față în față) al Facultății de Științe ale Afacerilor din Uniremington este un profesionist cu viziune globală și care dobândește o pregătire cuprinzătoare, administrativă, umanistă, culturală și etică. Are un larg sentiment de responsabilitate socială, care se reflectă în munca sa profesională și în relația sa constantă cu comunitățile din jurul său. El este un profesionist pregătit să intervină în timp util și responsabil în formularea și implementarea politicilor, strategiilor și procedurilor intenționate de natură corporativă, aplicând un concept integrator menit să genereze valoare din perspectiva managementului și managementului afacerii axat pe planificare, organizarea, direcționarea, controlul și gestionarea proceselor de afaceri pentru promovarea și distribuția produselor și serviciilor pentru a satisface nevoile consumatorilor actuali și potențiali. Este un profesionist cu conducere creativă, inovatoare, antreprenorială și cu o înțelegere holistică a mediului generează avantaje competitive în beneficiul organizației și al societății.

    • SANTANDER, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Programul profesional în marketing al unităților tehnologice din Santander în domeniul practicii profesionale care are fundamentul său tehnic și științific în studiul și științele sociale, în scopul diagnosticării, investigării, proiectării, proiectării, formulării, executării, transformării, evaluării proiectelor , furnizează soluții, strategii și tactici de marketing, prin modele aplicate variabilelor cantitative și calitative, bazându-se pe tehnologia sistemelor informaționale pentru a optimiza luarea deciziilor care oferă competitivitate companiei locale, regionale, naționale și internaționale.

    • Bogotá, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Antrenează manageri de logistică care acționează într-o manieră remarcabilă, corporativă și socială, astfel încât să fie recunoscuți pentru munca, performanța și rezultatele lor. Oferiți un program de înaltă calitate academică, cu conținuturi relevante pentru nevoile actuale ale țării, subliniind formarea umană și etică a studentului și angajamentul lor de serviciu în fața societății. Încurajați în student sensul investigațional în domeniul logisticii, determinându-l pe student să propună permanent îmbunătățiri logistice cu procese care generează valoare pe tot parcursul lanțului de aprovizionare. Să dezvolte în student cunoștințele despre megatendențe logistice, cazuri logistice de mediu, logistică de retur, integrare virtuală (comunicare internă), relații de colaborare, printre alte oportunități de afaceri.

    • Bogotá, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Obiectivul studierii tehnologiei în supravegherea și întreținerea sistemelor de comunicații și a computerelor este transformarea și comercializarea în trei domenii de bază Tehnologie, soluții și servicii, legate de proiectarea, întreținerea, repararea și dezvoltarea de soluții de control, sisteme, dispozitive, echipamente și instrumente electronice cu aplicații derivate din sectorul comunicațiilor și al electronicelor de consum.

    • Armenia, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Studentul programului de proiectare vizuală digitală de la instituția universitară EAM dezvoltă abilitatea de a avea o înțelegere exactă a mediului lor prin imagini statice sau în mișcare printr-o lume digitală în care lumea intră din ce în ce mai mult pentru a include o întreagă populație care este mai susceptibil la vizual. Programul Visual Digital Design acoperă toate activitățile și disciplinele care se caracterizează prin faptul că sunt integrate în construcția și proiectarea conținutului digital în 2D și 3D pentru cinematograf, TV. Jocurile video și aplicațiile mobile au acoperit astfel un domeniu larg în design și conținut digital pentru această nouă eră portocalie.

    • Cundinamarca, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Fundația pentru învățământ superior San José are un grup excelent de profesori cuprinzători și profesioniști în domeniile specifice de proiectare și pregătire care au abilitățile și competențele necesare cerute de piața muncii, în plus, oferă studenților săi ateliere practice echipate cu materialele necesare. să genereze o învățare semnificativă în procesul lor academic, căutând atât contribuția personală, cât și cea socială, deoarece studenții noștri sunt instruiți cu un înalt simț al responsabilității sociale și încearcă să aibă un impact pozitiv asupra mediului lor. Ce ne face diferiți? Studenții de design de modă ai Fundației San José pentru Învățământul Superior din primul semestru dezvoltă abilitatea de a proiecta diferite tipuri de ținute, având atingerea artistică, investigativă și argumentativă, cu un nivel ridicat de cunoaștere a materialelor textile care rezolvă nevoile pieței. În cadrul proceselor de însoțire a studenților, stagiile de afaceri se desfășoară în ateliere de designeri recunoscuți în comerț, permițând studenților să participe la evenimente mari cu ținutele lor.

    • Barranquilla, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Scopul nostru este de a instrui profesioniști cu abilități și cunoștințe în procesele lanțului de aprovizionare pentru a realiza eficient procesele de internaționalizare, înțelegând și executând diferitele operațiuni legate de logistica națională și internațională. Îmbunătățirea continuă a tuturor activităților de planificare, organizare, marketing și distribuție, generând valoare lanțului logistic. Abilitatea de a gestiona logistica nu numai din punct de vedere operațional, ci și din punct de vedere administrativ și managerial, determinând nevoile de spațiu, resurse tehnice, umane și financiare pentru a realiza îmbunătățiri substanțiale ale serviciilor prin calitatea totală a produselor și satisfacerea cererii.

    • Bogotá, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Propune alternative pentru a crea, planifica, proiecta și organiza teritoriul, conducând și gestionând proiecte care contribuie la îmbunătățirea și creșterea orașelor și regiunilor, precum și la conceperea și proiectarea așezărilor umane cu o viziune prospectivă, inovatoare și durabilă.

    • Colombia, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Cea mai mare provocare pe care o găsim în dezvoltarea unei conduceri creștine eficiente este lipsa de pregătire. Durata: 3 ani.

    • Sabaneta, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    OBIECTIVUL PROGRAMULUI: Instruirea profesioniștilor care dezvoltă abilități de performanță profesională pentru analiza, planificarea, execuția și evaluarea proceselor de marketing ale organizațiilor pentru luarea deciziilor, pentru a satisface nevoile și dorințele, generând valoare adăugată pentru clienți și consumatori.

    • Cundinamarca, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Profesionistul în Gastronomie al Fundației Universității San Mateo are abilitățile de a: supraveghea și verifica operațiunile gastronomice și de băuturi de la conducerea administrativă. Interpretează și standardizează rețetele culinare în conformitate cu tendințele existente și cerințele unității. Controlul calității în procesele de producție gastronomică aplicând sisteme definite. Efectuați analiza, planificarea și controlul costurilor și cheltuielilor în cadrul operațiunii gastronomice. Conduceți talentul uman al bucătăriei pe baza proiecției vânzărilor, a nevoilor de producție și a politicilor instituției. Gestionați evenimente cu capacitate organizatorică și de planificare care să permită furnizarea adecvată a serviciilor necesare și căutarea permanentă a inovației. Percepți caracteristicile organoleptice ale alimentelor și transformările pe care le suferă ca urmare a proceselor tehnologice și culinare.

    • Bucaramanga, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Absolventul BACALAUREATULUI ÎN PEDAGOGIA COPILULUI din CORPORATION ESCUELA TECNOLÓGICA DEL ORIENTE, va fi capabil să: ✔ Interpreteze și să aplice normele și standardele de calitate care reglementează programele complete de îngrijire a copiilor din Columbia, atât în familie, cât și în instituție mediu inconjurator. ✔ Ajutați la construirea unor medii educaționale de protecție și incluzive, în funcție de particularitățile contextului social și cultural al sugarilor, atât pentru educația inițială, cât și pentru educația preșcolară. ✔ Proiecte de formare directă care răspund caracteristicilor și nevoilor sugarului în atenția dezvoltării lor umane integrale la diferite niveluri ale educației timpurii. ✔ Materialul didactic de proiectare este în concordanță cu etapele de dezvoltare ale sugarului și activitățile de îndrumare ale copilăriei timpurii și ale educației inițiale. ✔ Materialul didactic de proiectare este în concordanță cu etapele de dezvoltare ale sugarului, dimensiunile acestora și orientările curriculare pentru educația preșcolară. ✔ Conduce formularea de proiecte educaționale pentru instituții care răspund la liniile directoare naționale și internaționale legate de îngrijirea completă a copiilor și incluziunea socială a celor mai vulnerabile comunități. ✔ Participați la procese de cercetare care oferă soluții la problemele educaționale ale mediului legate de îngrijirea copiilor la nivelurile inițiale și preșcolare.

    • Villavicencio, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Deveniți un profesionist competent din punct de vedere tehnic în ingineria agronomică, cu o pregătire etică solidă, conștientizare umanistă, angajat să promoveze schimbarea către o agricultură durabilă și cu obiceiuri disciplinare pentru auto-studiu, cercetare permanentă și transfer de tehnologie, în domeniu. la nivel național și internațional, transformați-vă mediul și contribuiți la construirea unui viitor mai bun. Veți avea acces la laboratoarele noastre, la unitatea de producție „El Remanso” și la acordurile noastre naționale și internaționale pentru stagii, semestre în străinătate și proiecte de cercetare.

    • Bogotá, Columbia

    În campus

    Spaniolă

    Programul de inginerie a sistemelor se concentrează pe formarea profesioniștilor capabili să planifice, să execute și să dirijeze proiecte informatice prin utilizarea noilor tehnologii. Inginerul de sistem TEINCO dobândește abilitățile de a dezvolta software și soluții IT personalizate, bazate pe Business Intelligence pentru a transforma datele în informații și a prezice comportamente prin Big Data, Machine Learning și Deep Learning (piloni care susțin Inteligența Artificială -IA).