BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Compoziție în Statele Unite ale Americii 2020

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

persoane fizice artistice și cei care sunt implicați în muzica ar putea avea un interes în studierea compoziției. În acest domeniu, elevii învață cum să scrie, compune, și de a crea propriile lor piese originale de muzică precum și să dezvolte talentele creative în alte asociații muzicale.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Programe de Licență de Top în Compoziție în Statele Unite ale Americii 2020

2 Rezultate din Compoziție, Statele Unite ale Americii Filter

Burlac de muzică: accent în producerea de muzică și compoziția de înregistrare

Los Angeles College of Music
Licenţă
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

La fel de mult ca este vorba de compozitie, compozitie, inginerie si aranjarea, muzica de producție este de fapt despre gestionarea unui proces. Muzică & Recording Produci ...

Citeste mai mult

Burlac de muzică: accent în compozitie

Los Angeles College of Music
Licenţă
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Bachelor of Music Program (BM) este un program full-time 12 trimestru. Trei specializări sunt disponibile pentru gradul BM, muzica, Music Production și compoziție. Maiorul Muz ...

Citeste mai mult