Filter
Studiu de Licență
Australia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Dans în Australia 2020

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

Abordarea subliniază combinație a mintii si corpului in curs de dezvoltare, în contextul discipline culturale. Scopul de Dans Educației este de a facilita îmbunătățirea abilităților de gândire creatoare și critică, astfel construi cunoștințele și experiența în dans și educație dans.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Programe de Licență de Top în Dans în Australia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Dans, Australia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Cursul de licență al Dansului are un accent puternic și un angajament față de excelență în practicarea dansului. Scopul este de a dezvolta artisti de dans cu înaltă calif ... [+]

Singurul mod de performanță dansat de Sydney

Cursul de licență al Dansului are un accent puternic și un angajament față de excelență în practicarea dansului. Scopul este de a dezvolta artisti de dans cu înaltă calificare, disciplină, cunoștință și versatilă, într-o atmosferă care îi susține și îi încurajează, pe măsură ce se străduiesc să atingă acea excelență tehnică, creativă și academică.

PRIVIRE DE ANSAMBLU ASUPRA CURSCalificare: Bachelor of DanceDurata: 6 Trimesters (2 ani) echivalent cu normă întreagă sau part-time. Elevii pot ieși după patru trimestre cu un grad asociat de dans.Fee-HELP: DisponibilCRICOS: BDance 085362D | AssDegDance 085363CTehniciBaletModernJazzTeatrul muziciiContemporanHip HopDanceSportCELE MAI BUNE CURSURI... [-]
Australia Surry Hills
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză