Filter
Studiu de Licență
Oceania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Dans în Oceania 2020

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Dansul este o formă expresivă de artă, realizată de artiști calificați. Acesta se practică în întreaga lume din mai multe motive care pot include educația, politica, mediul social și terapia. Studiul dansului poate include căutarea unei înțelegeri a istoriei sale sau se poate concentra pe diferite genuri sau stiluri.

Asia este cel mai probabil cel mai puternic continent din lume și economic se introduce posibilități nelimitate în educație. Centrul de greutate se deplasează spre est. Schimbările rapide și investițiile în învățământul superior și engleză sunt un limbaj vorbit public. Oportunități de angajare puternice Oceania 's, de asemenea, să satisfacă mai mult de studenți viitor.

Caută Programe de Licență în Dans în Oceania 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Dans, Oceania

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Cursul de licență al Dansului are un accent puternic și un angajament față de excelență în practicarea dansului. Scopul este de a dezvolta artisti de dans cu înaltă calif ... [+]

Singurul mod de performanță dansat de Sydney

Cursul de licență al Dansului are un accent puternic și un angajament față de excelență în practicarea dansului. Scopul este de a dezvolta artisti de dans cu înaltă calificare, disciplină, cunoștință și versatilă, într-o atmosferă care îi susține și îi încurajează, pe măsură ce se străduiesc să atingă acea excelență tehnică, creativă și academică.

PRIVIRE DE ANSAMBLU ASUPRA CURSCalificare: Bachelor of DanceDurata: 6 Trimesters (2 ani) echivalent cu normă întreagă sau part-time. Elevii pot ieși după patru trimestre cu un grad asociat de dans.Fee-HELP: DisponibilCRICOS: BDance 085362D | AssDegDance 085363CTehniciBaletModernJazzTeatrul muziciiContemporanHip HopDanceSportCELE MAI BUNE CURSURI... [-]
Australia Surry Hills
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză