BACHELORSTUDIES

Compară Programe de Licență în Design grafic Part time în America de Sud 2020

O diplomă de licență este o diplomă de licență de patru ani și este standard pentru învățământul superior în cea mai mare din lume. Diplome de licență pot fi obținute la universitățile de stat, de la universitățile private, la colegiile comunitare și prin universități on-line.

Design grafic este o ramură de design care pune accent folosind arta de a comunica. Design grafic poate include utilizarea de imagini, cuvinte, forme grafice de bază și aspectul general al designului vizual pentru a transmite un mesaj sau sentiment. 

America de Sud este al patrulea cel mai mare continent. Acesta este divizat politic în 12 țări independente. America de Sud este acasa, la maiestuos munților Anzi și râul misterios Amazon. Lume, cel mai mare pădure tropicală, cu milioane de specii de animale exotice, este, de asemenea, găsit în America de Sud.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Licențe în Design grafic Part time în America de Sud 2020

2 Rezultate din Design grafic, America de Sud Filter

Absolvire în design grafic și digital

IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo
Brazilia, Sao Paulo
Licenţă
01 Feb 2020
<
La zi
<
4 ani
Portuguese
Campus

Un curs de pionierat în unificarea zonelor grafice și digitale, consolidarea domeniului de acțiune al elevului și formarea unei viziuni mai strategice în elaborarea proiectelo ...

Citeste mai mult

Design grafic

Duoc UC
Chile, Santiago
Licenţă
Februarie 2020
<
La zi
<
4 ani
Spaniolă
Campus

Designerii grafice sunt instruiți profesioniști care pot lucra independent, ca parte a serviciilor de consultanță și dezvoltare pentru proiecte de comunicare vizuală, care par ...

Citeste mai mult