BACHELORSTUDIES.RO

Caută Programe de Licență în Design grafic Part time în Statele Unite ale New South Wales Australia 2019

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Design grafic se concentrează pe utilizarea artei și a altor aghiotanții vizuale pentru a se conecta, comunica sau de a vinde ceva. designeri pot lucra crearea de campanii publicitare, logo-uri de companie, web design sau alt conținut vizual care este apoi utilizat de către companii și întreprinderi.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Solicită Informații Studii Universitare în Design grafic Cu jumătate de normă în Statele Unite ale New South Wales în Australia 2019

1 Rezultate din Design grafic, New South Wales Filter

Licențiat în artele creative și de design (design grafic)

Charles Sturt University
Campus Online La zi Part time 3 - 6 ani Ianuarie 2020 Australia Wagga Wagga Port Macquarie + 3 mai mult

Bachelor of Creative Arte si Design (Design grafic) pregătește pentru a lucra ca artist independent și designer sau practician angajat în industrie.