Filter
Studiu de Licență
Australia Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Programe de Licență în Design grafic Cu jumătate de normă în Australia 2019

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

Design grafic se concentrează pe utilizarea artei și a altor aghiotanții vizuale pentru a se conecta, comunica sau de a vinde ceva. designeri pot lucra crearea de campanii publicitare, logo-uri de companie, web design sau alt conținut vizual care este apoi utilizat de către companii și întreprinderi.

Australia este o țară insulă și continent din emisfera sudică, în SW Pacific, un stat membru al Commonwealth-ului.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Design grafic Cu jumătate de normă în Australia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Design grafic, Australia

Charles Sturt University

Bachelor of Creative Arte si Design (Design grafic) pregătește pentru a lucra ca artist independent și designer sau practician angajat în industrie. ... [+]

Potriviți-vă cu gradul de licență CSU de Arte Creative și Design (Design grafic).

Dezvoltarea si livrate ca răspuns la cererile industriei și a aspirațiilor studenților foarte motivați, acest grad pregătește pentru a lucra ca un designer grafic în publicitate, editare și alte industrii creative. Acesta se concentrează pe construirea abilităților creative, teoretice și tehnice, cu accent pe înțelegerea estetică și profesională.

Diversitatea stă la baza structurii Bachelor of Creative Arte și Design (Design grafic), cu o secțiune transversală a unor teme specifice care să acopere toate aspectele legate de design, publicitate si new media - inclusiv aplicații web și video.... [-]

Australia Wagga Wagga Port Macquarie
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
3 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză