Filter
Studiu de Licență
Australia New South Wales Port Macquarie Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de Licență în Design grafic Part time în Statele Unite ale Port Macquarie Australia 2019

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Design grafic este o ramură de design care pune accent folosind arta de a comunica. Design grafic poate include utilizarea de imagini, cuvinte, forme grafice de bază și aspectul general al designului vizual pentru a transmite un mesaj sau sentiment. 

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Multe unități de învățământ au venit în acest domeniu pentru a promova și de a contribui la standardele educaționale. Universitatea Charles Sturt și, de asemenea, TAFE au un campus aici, unde sunt oferite diferite cursuri.

Solicită Informații Diplome de Licență în Design grafic Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Port Macquarie în Australia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Design grafic, Port Macquarie

Charles Sturt University

Bachelor of Creative Arte si Design (Design grafic) pregătește pentru a lucra ca artist independent și designer sau practician angajat în industrie. ... [+]

Potriviți-vă cu gradul de licență CSU de Arte Creative și Design (Design grafic).

Dezvoltarea si livrate ca răspuns la cererile industriei și a aspirațiilor studenților foarte motivați, acest grad pregătește pentru a lucra ca un designer grafic în publicitate, editare și alte industrii creative. Acesta se concentrează pe construirea abilităților creative, teoretice și tehnice, cu accent pe înțelegerea estetică și profesională.

Diversitatea stă la baza structurii Bachelor of Creative Arte și Design (Design grafic), cu o secțiune transversală a unor teme specifice care să acopere toate aspectele legate de design, publicitate si new media - inclusiv aplicații web și video.... [-]

Australia Wagga Wagga Port Macquarie
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
3 - 6 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză