BACHELORSTUDIES.RO

Caută Programe de Licență în Design grafic Part time în Statele Unite ale Port Macquarie Australia 2019

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Design grafic este o ramură de design care pune accent folosind arta de a comunica. Design grafic poate include utilizarea de imagini, cuvinte, forme grafice de bază și aspectul general al designului vizual pentru a transmite un mesaj sau sentiment. 

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Multe unități de învățământ au venit în acest domeniu pentru a promova și de a contribui la standardele educaționale. Universitatea Charles Sturt și, de asemenea, TAFE au un campus aici, unde sunt oferite diferite cursuri.

Solicită Informații Diplome de Licență în Design grafic Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Port Macquarie în Australia 2019

1 Rezultate din Design grafic, Port Macquarie Filter

Licențiat în artele creative și de design (design grafic)

Charles Sturt University
Campus Online La zi Part time 3 - 6 ani Ianuarie 2020 Australia Wagga Wagga Port Macquarie + 3 mai mult

Bachelor of Creative Arte si Design (Design grafic) pregătește pentru a lucra ca artist independent și designer sau practician angajat în industrie.