BACHELORSTUDIES.RO

Caută Programe de Licență în Design grafic Part time în Statele Unite ale Wagga Wagga Australia 2019

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Design grafic este o ramură de design care pune accent folosind arta de a comunica. Design grafic poate include utilizarea de imagini, cuvinte, forme grafice de bază și aspectul general al designului vizual pentru a transmite un mesaj sau sentiment. 

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Unicul furnizor de formare avansată în acest domeniu este un campus de Universitatea Charles Sturt. Cu toate acestea, alte institute sunt în curs de dezvoltare în timp ce chiar și universitățile populare sunt interesați în stabilirea de centre aici.

Solicită Informații Programe de Licență în Design grafic Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Wagga Wagga în Australia 2019

1 Rezultate din Design grafic, Wagga Wagga Filter

Licențiat în artele creative și de design (design grafic)

Charles Sturt University
Campus Online La zi Part time 3 - 6 ani Ianuarie 2020 Australia Wagga Wagga Port Macquarie + 3 mai mult

Bachelor of Creative Arte si Design (Design grafic) pregătește pentru a lucra ca artist independent și designer sau practician angajat în industrie.