BACHELORSTUDIES.RO

Caută Programe de Licență în Design grafic Part time în Statele Unite ale Itajaí Brazilia 2019

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

designeri ajuta clienții să comunice prin utilizarea fotografiei, simboluri, text, ilustrații, culoarea și textura într-un mod original, în scopul de a obține atenția publicului lor țintă. Indivizii care studiază design grafic poate fi capabil de a lucra ca designeri vizuale, web designeri, sau ca copywriteri și strategi.

Brazilia, oficial Republica Federativă a Braziliei, este cea mai mare țară atât în ​​America de Sud și regiunea America Latină. Este al cincilea cel mai mare țară din lume 's, atât pe zone geografice și de populație, cu peste 193 milioane de oameni.

Solicită Informații Programe de Licență în Design grafic Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Itajaí în Brazilia 2019

1 Rezultate din Design grafic, Itajaí Filter

Bacharel em design gráfico - balneário camboriú

Universidade Do Vale Do Itajaí
Campus La zi Part time 7 semestre Martie 2020 Brazilia Itajaí Balneário Camboriú + 2 mai mult

O Curso de Design Gráfico enfatiza na formação do profissional a fundamentação técnico-científica para projetar sistemas relativos à linguagem visual ou a objetos adequados às necessidades do usuário, integrando conhecimentos de natureza estética, ergonômica, tecnológica, mercadológica e sociocultural. Preconiza a cultura do design gráfico como ferramenta de comunicação na indústria, no comércio e nos...