Filter
Studiu de Licență
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Program de Licență în Design de scenă 2020

Mulți studenți care urmăresc un Bachelor în faza de proiectare a alege pentru a explora un curriculum concentrându-se pe teoria scenografie. Atingerea o diplomă în acest domeniu de studiu ofera un avantaj competitiv în acest domeniu extrem de căutate.

Ce este o licență în faza de proiectare? Programul oferă studenților cu cunoștințe esențiale, cum ar fi creativitatea, abilități de cercetare, și de gândire conceptuală. Participanții la Program, vor învăța, de asemenea, blocurile de construcție de bază pentru etapa de proiectare sănătate și securitate, conducere de proiectare, și de management pentru repetitii. Abordări includ teme globale, cum ar fi istoria contemporană, fundamente ale activitate, colaborare studio live, și punerea în aplicare de design. Participanții la Program, selectați dintr-o gamă largă de cursuri care pot ajuta să avanseze în zona lor de a alege.

Există motive infinite de ce studenții pot doresc să obțină o licență în faza de proiectare.De exemplu, ei se vor familiariza cu o varietate de cursuri, cum ar fi scris profesional, producția de mass-media, etică și lege pentru industriile creative, procese externe creative, și tehnologia de televiziune. În plus, un grad în acest domeniu permite persoanelor să avanseze rapid în mediul global în schimbare rapidă a scenografie.

Costul diferă în funcție de instituție. Programul durează între trei și patru ani. Este esențial pentru viitorii studenti de cercetare a școlii bine pentru a se asigura că programul oferit corespunde scopurilor lor intenționate.

Absolvenții sunt în cerere extraordinara pentru un număr de locuri de muncă tot mai competitive, inclusiv gestionarea tur, producție și de management scenă, iluminat și sound design, evenimente, precum și concerte și promoții corporative. Elevii vor dobândi fundatii substanțiale practice și teoretice prin interacțiuni extinse și experiențele de învățare cu colegii, facultate și profesioniștii din industrie la nivel mondial.

Oportunități internaționale sunt posibile la numeroase universități. Programele online sunt o alternativa de exceptie pentru persoanele care trăiesc în întreaga lume, în special în zonele îndepărtate, cu acces limitat la o instalație. Opțiuni bazate pe Internet oferă un mediu flexibil pentru cei cu un orar ocupat. Pentru a începe cu un curs, căuta programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Design de scenă

Al-Ahliyya Amman University

Secțiunea a fost stabilită pentru a fi prima dintre Colegiul de Arte teatru de bază la جامعة عمان الأهلية , aceasta reprezintă o continuare și confirmarea conducerii sale ... [+]

Proiectare, film, televiziune și teatru

Secțiunea a fost stabilită pentru a fi prima dintre Colegiul de Arte teatru de bază la جامعة عمان الأهلية , aceasta reprezintă o continuare și confirmarea conducerii sale între iordanian și universitățile regionale.

Omul este producătorul de gândire și de artă și apoi este producătorul de cultură, așa că am pus în prim-planul de reabilitare strategiei noastre de absolvent și pregătit să-și asume rolul în care deservesc țara prin specializare vine pe partea de sus a comunicării și a discursului între popoare instrumente apropiate de asociere în zonele de teatru și mass-media Invizibile, precum și modernizarea curriculum-ului și sub rezerva termenilor și a standardelor de calitate la nivel mondial, inclusiv acest lucru necesită dezvoltarea unei structuri permanente pentru performanța de a preda componentelor tehnice și artistice.... [-]

Iordania Amman
Septembrie 2020
Engleză,Arabic
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Long Island University

Bachelor-ul de Arte Plastice în Arte Teatrale cu o concentrare în Design și Producție este o diplomă pre-profesională care combină o introducere cuprinzătoare cu toate as ... [+]

Despre

Bachelor-ul de Arte Plastice în Arte Teatrale cu o concentrare în Design și Producție este o diplomă pre-profesională care combină o introducere cuprinzătoare cu toate aspectele teatrului cu concentrații în costum, scenic, iluminat sau design sunet; producția tehnică; și managementul etapei.

BFA vă oferă suportul artistic, intelectual și tehnic necesar pentru o viață profesională în teatru și pentru o specializare ulterioară prin studii postuniversitare. Curriculumul de 120 de credite cuprinde formarea pre-profesională, studiul istoriei și literaturii teatrale și o gamă largă de cursuri de arte liberale. Acesta este un grad bazat pe proces, hands-on. Cu o puternică îndrumare personală în zona dvs. de specializare, veți aplica practic instruirile dvs. prin participarea substanțială la producțiile Post Theater Company.... [-]

Statele Unite ale Americii Brookville
Septembrie 2020
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ohio Northern University

Programul nostru unic se concentrează pe designul teatral, producția și managementul scenelor - în SUA și pe plan internațional. Veți absolvi cu o cunoaștere solidă a dif ... [+]

Dă-te de MAGIC

Programul nostru unic se concentrează pe designul teatral, producția și managementul scenelor - în SUA și pe plan internațional. Veți absolvi cu o cunoaștere solidă a diferențelor culturale și practice în producția de teatru, care vă va pregăti pentru o gamă largă de cariere în teatru, opera și turnee.

Putem fi mici, dar oportunitățile noastre sunt mari. De fapt, programul nostru de teatru rivalizează ceea ce ai găsi la un conservator. Studenții noștri de teatru internațional desfășoară zeci de campusuri și producții comunitare. Ei interacționează cu designeri renumiți, regizori, dramaturgi și coregrafi din SUA și țări precum Scoția, Estonia, Irlanda, Mexic și Anglia. Ei călătoresc în fiecare an la conferința Institutului de Teatru pentru Tehnologia Teatrală a Statelor Unite, astfel încât studenții noștri să poată face contacte cu angajatori și companii din toate Statele Unite. Aceștia apelează la stagii incredibile cu companii de teatru și studiază în străinătate.... [-]

Statele Unite ale Americii Columbus
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză