BACHELORSTUDIES.RO

Program de Licență în Design de scenă 2020

Mulți studenți care urmăresc un Bachelor în faza de proiectare a alege pentru a explora un curriculum concentrându-se pe teoria scenografie. Atingerea o diplomă în acest domeniu de studiu ofera un avantaj competitiv în acest domeniu extrem de căutate.

Ce este o licență în faza de proiectare? Programul oferă studenților cu cunoștințe esențiale, cum ar fi creativitatea, abilități de cercetare, și de gândire conceptuală. Participanții la Program, vor învăța, de asemenea, blocurile de construcție de bază pentru etapa de proiectare sănătate și securitate, conducere de proiectare, și de management pentru repetitii. Abordări includ teme globale, cum ar fi istoria contemporană, fundamente ale activitate, colaborare studio live, și punerea în aplicare de design. Participanții la Program, selectați dintr-o gamă largă de cursuri care pot ajuta să avanseze în zona lor de a alege.

Există motive infinite de ce studenții pot doresc să obțină o licență în faza de proiectare.De exemplu, ei se vor familiariza cu o varietate de cursuri, cum ar fi scris profesional, producția de mass-media, etică și lege pentru industriile creative, procese externe creative, și tehnologia de televiziune. În plus, un grad în acest domeniu permite persoanelor să avanseze rapid în mediul global în schimbare rapidă a scenografie.

Costul diferă în funcție de instituție. Programul durează între trei și patru ani. Este esențial pentru viitorii studenti de cercetare a școlii bine pentru a se asigura că programul oferit corespunde scopurilor lor intenționate.

Absolvenții sunt în cerere extraordinara pentru un număr de locuri de muncă tot mai competitive, inclusiv gestionarea tur, producție și de management scenă, iluminat și sound design, evenimente, precum și concerte și promoții corporative. Elevii vor dobândi fundatii substanțiale practice și teoretice prin interacțiuni extinse și experiențele de învățare cu colegii, facultate și profesioniștii din industrie la nivel mondial.

Oportunități internaționale sunt posibile la numeroase universități. Programele online sunt o alternativa de exceptie pentru persoanele care trăiesc în întreaga lume, în special în zonele îndepărtate, cu acces limitat la o instalație. Opțiuni bazate pe Internet oferă un mediu flexibil pentru cei cu un orar ocupat. Pentru a începe cu un curs, căuta programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

3 Rezultate din Design de scenă Filter

BA în film, televiziune și design de teatru

Al-Ahliyya Amman University
Campus La zi Septembrie 2020 Iordania Amman

Secțiunea a fost stabilită pentru a fi prima dintre Colegiul de Arte teatru de bază la جامعة عمان الأهلية , aceasta reprezintă o continuare și confirmarea conducerii sale între iordanian și universitățile regionale.

Licențiat în Arte Teatrale (Design și Producție) - LIU Post

Long Island University
Campus Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Brookville

Bachelor-ul de Arte Plastice în Arte Teatrale cu o concentrare în Design și Producție este o diplomă pre-profesională care combină o introducere cuprinzătoare cu toate aspectele teatrului cu concentrații în costum, scenic, iluminat sau design sunet; producția tehnică; și managementul etapei.

Facultatea de Teatru Internațional de Producție

Ohio Northern University
Campus La zi Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Columbus

Programul nostru unic se concentrează pe designul teatral, producția și managementul scenelor - în SUA și pe plan internațional. Veți absolvi cu o cunoaștere solidă a diferențelor culturale și practice în producția de teatru, care vă va pregăti pentru o gamă largă de cariere în teatru, opera și turnee.