Filter
Studiu de Licență
Noua Zeelandă Auckland Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Caută Programe de Licență în Design vestimentar Part time in Auckland Noua Zeelandă 2019

O diplomă de licență este o diplomă de licență de patru ani și este standard pentru învățământul superior în cea mai mare din lume. Diplome de licență pot fi obținute la universitățile de stat, de la universitățile private, la colegiile comunitare și prin universități on-line.

Programele de design vestimentar pot integra o înțelegere solidă în îndemânare, design și artă pentru a crea linii de îmbrăcăminte și accesorii care urmează să fie vândute. Unele programe pot acoperi subiecte precum industria modei sau istoria acestui domeniu.

Noua Zeelandă este o țară de o frumusețe naturală uimitoare și diversă. Kiwi sunt nu doar unul dintre simbolurile naționale - celelalte fiind frunza de feriga de argint și Koru -, dar, de asemenea, numele de neo-zeelandezi, de obicei, se numesc. Studenți de peste mări va trebui să plătească taxele de școlarizare complete și propriile cheltuieli de trai în timp ce studia la o instituție Noua Zeelandă.

Zona metropolitană a Noii Zeelande, Auckland a construit reputatia pe motive solide de cele mai bune standarde educaționale. Auckland este acasa, la mai multe instituții de învățământ de renume. Universitatea din Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institutul de Tehnologie si Universitatea Massey sunt numele cele mai proeminente.

Solicită Informații Studii Universitare în Design vestimentar Part time in Auckland în Noua Zeelandă 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Design vestimentar, Auckland

Studii
Locație
Noua Zeelandă
Auckland
Tip de studiu
Ritm
Torrens University Australia

... [+]

Moda Cumparator Manager de producție Trend Forecaster Brand Manager designer de textil [-]
Noua Zeelandă Auckland
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză