Filter
Studiu de Licență
Noua Zeelandă Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Programe de Licență în Design vestimentar Cu jumătate de normă în Noua Zeelandă 2020

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Cursurile și programele de studiu de design vestimentar sunt potrivite pentru studenții care doresc să învețe despre modul în care accesoriile și îmbrăcămintea sunt proiectate, fabricate și comercializate publicului. Studenții în acest domeniu pot obține abilități tehnice și de design importante.

Noua Zeelandă este o țară de o frumusețe naturală uimitoare și diversă. Kiwi sunt nu doar unul dintre simbolurile naționale - celelalte fiind frunza de feriga de argint și Koru -, dar, de asemenea, numele de neo-zeelandezi, de obicei, se numesc. Studenți de peste mări va trebui să plătească taxele de școlarizare complete și propriile cheltuieli de trai în timp ce studia la o instituție Noua Zeelandă.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Design vestimentar Cu jumătate de normă în Noua Zeelandă 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Design vestimentar, Noua Zeelandă

Torrens University Australia

... [+]

Moda Cumparator Manager de producție Trend Forecaster Brand Manager designer de textil [-]
Noua Zeelandă Auckland
Contactează şcoala
Engleză
Part time
3 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză