BACHELORSTUDIES

Compară Programe de Licență în Design vestimentar Part time în Oceania 2020

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Cursurile și programele de studiu de design vestimentar sunt potrivite pentru studenții care doresc să învețe despre modul în care accesoriile și îmbrăcămintea sunt proiectate, fabricate și comercializate publicului. Studenții în acest domeniu pot obține abilități tehnice și de design importante.

Oceania, de asemenea, cunoscut sub numele de Oceanica este o regiune centrat pe insulele din Oceanul Pacific tropical [4] Avizele de ceea ce constituie gama Oceania din cele trei subregiuni de Melanezia, Micronezia și Polinezia [5] a, în sens mai larg, întreaga regiune insular. între Asia și cele două Americi, inclusiv Australia și Arhipelagul Malay.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Facultăți în Design vestimentar Part time în Oceania 2020

2 Rezultate din Design vestimentar, Oceania Filter

Bachelor of Arts fine în design vestimentar

Whitecliffe College of Arts & Design
Noua Zeelandă, Auckland
Licenţă
01 Mar 2020
<
La zi
<
4 ani
Engleză
Campus

absolvenți Whitecliffe Design vestimentar gândi creativ, să ia riscuri, și au un nivel ridicat al industriei de calificare standard tehnic. Ele sunt inovatori, cu o viziune pe ...

Citeste mai mult

Torrens University Australia
Australia, Sydney + 7 Mai mult
Licenţă
20 Feb 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
Engleză
Campus

Moda Cumparator Manager de producție Trend Forecaster Brand Manager designer de textil

Citeste mai mult