BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Educație elementară în America Centrală și Caraibe 2020/2021

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Învățământul elementar se ocupă cu predarea și educarea copiilor mici. Studenții la un astfel de program ar putea învăța despre tehnici de clasă, pedagogie, dezvoltarea copilului, planificarea lecțiilor și o mare varietate de subiecte asemănătoare.

America Centrală este regiunea din America de Nord situată între granița de sud a Mexicului și nord-vest de frontieră din Columbia, în America de Sud. Se compune din Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica, și Panama.

Caută Programe de Licență în Educație elementară în America Centrală și Caraibe 2020/2021

2 Rezultate din Educație elementară, America Centrală și Caraibe Filter

Licență de învățământ în învățământul primar (b.ed)

International University of the Caribbean
Licenţă
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;4 ani
Campus

Bachelor of Education (pat.) Primara este un program conceput pentru profesorii care doresc să ascuți competențele didactice în domeniul învățământului primar. Programul de pe ...

Citeste mai mult

Licențiat în învățământul primar

Universidad Galileo de Guatemala
Licenţă
<
Frecvență redusă
<
6 ani
Spaniolă
Campus

Deveniți un profesionist care studiază la Universitatea Galileo. Suntem unitatea academică a Universității Galileo responsabilă de formarea cadrelor didactice la nivelurile in ...

Citeste mai mult