BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Educație elementară în Jamaica 2020/2021

O diplomă de licență este o diplomă de licență de patru ani și este standard pentru învățământul superior în cea mai mare din lume. Diplome de licență pot fi obținute la universitățile de stat, de la universitățile private, la colegiile comunitare și prin universități on-line.

Un program de învățământ elementar îi învață pe participanți cum să predea, și mai ales cum să îi învețe pe copiii mici. Studenții pot învăța o mare varietate de tehnici și practici utilizate pentru a ajuta copiii să învețe în sistemele de învățământ primar.

Câteva universități din Statele Unite au programe de extindere în diferite părți ale Jamaica. Cele mai multe dintre studenții care se înscriu în aceste programe part-time sunt profesioniștii care doresc să-și continue educația lor, fără a fi nevoie să se mute mai aproape de națiune 's Universitățile de lucru. Jamaica este a treia cea mai mare insulă din Caraibe.

Programe de Licență de Top în Educație elementară în Jamaica 2020/2021

1 Rezultate din Educație elementară, Jamaica Filter

Licență de învățământ în învățământul primar (b.ed)

International University of the Caribbean
Licenţă
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2&nbsp;-&nbsp;4 ani
Campus

Bachelor of Education (pat.) Primara este un program conceput pentru profesorii care doresc să ascuți competențele didactice în domeniul învățământului primar. Programul de pe ...

Citeste mai mult