BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Educație specială în America Centrală și Caraibe 2020/2021

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

educație specială este o disciplină academică, care este axat pe furnizarea de sprijin pentru elevii cu nevoi speciale. Elevii acestui domeniu pot învăța cum să se ocupe cu elevii cu intarzieri comportamentale, emoționale, sociale și de dezvoltare și de a oferi hands-on de educație și intervenții.

Marea Caraibelor este o mare de Oceanul Atlantic, situat la tropice din emisfera vestică. Acesta este delimitată de Mexic și America Centrală, la vest și sud-vest, la nord de Antilele Mari, la est de Antilele Lesser, iar la sud de America de Sud.

Caută Programe de Licență în Educație specială în America Centrală și Caraibe 2020/2021

1 Rezultate din Educație specială, America Centrală și Caraibe Filter

Licență de învățământ - învățământul special

The Mico University College
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Gradul Mico din învățământul special este o instrucțiune care este special conceput pentru a satisface nevoile unice ale copiilor cu exceptionalities, cum ar fi ascultarea și ...

Citeste mai mult