BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Educație timpurie 2020/2021 în Statele Unite ale Johannesburg în Africa de Sud

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Decizia de a studia domeniul educației timpurii poate fi o opțiune mare pentru persoanele care doresc să lucreze în școli sau programe de non-profit, ajutând pentru a instrui și de a încuraja dezvoltarea sănătoasă a copiilor mici.

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Orașul Johannesburg este cea mai mare sursă de aur și diamante în Africa de Sud. Aceasta este baza a Curții Constituționale din Africa de Sud și este cel mai mare și mai bogat oraș din provincia Gauteng. Acesta este acasa, la Universitatea din Johannesburg.

Solicită Informații Programe de Licență în Educație timpurie în Statele Unite ale Johannesburg în Africa de Sud 2020/2021

1 Rezultate din Educație timpurie, Johannesburg Filter

Licențiat în educația în faza fundației

University of Johannesburg
Licenţă
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Scopul calificării este de a oferi profesori începători calificați profesional pentru faza de fundare. Acest lucru se realizează prin oferirea profesorilor studenți cu o educa ...

Citeste mai mult