BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Educație de profesor în Africa 2020/2021

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Cei care doresc să devină educatori pot alege un program de formare a cadrelor didactice. Aceste programe pot cuprinde în mod cuprinzător subiecte precum matematica, artele lingvistice, știința sau istoria și tehnicile necesare pentru instruirea elevilor între vârstele elementare, medii sau liceale.

Multe programe din Africa au loc într-un mediu cultural și fizic foarte neobișnuit decât majoritatea studenților sunt familiarizați cu, în vremurile bune. Vino să știți pentru a se adapta la aceste condiții de viață este o parte din distracție și provocarea de a trai acolo. Provocarea este intelectuală, emoțională și fizică.

Caută Programe de Licență în Educație de profesor în Africa 2020/2021

1 Rezultate din Educație de profesor, Africa Filter

Licențiat în învățământ în faza de vârstă și predare FET

University of Johannesburg
Licenţă
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Scopul Bachelor of Education in Senior Faase (SP) și Advanced Education and Training (FET) este de a oferi profesori începători calificați profesional pentru faza Senior și FE ...

Citeste mai mult