Filter
Studiu de Licență
Elveţia Lausanne Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență De învăţare la distanţă in Lausanne Elveţia

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Elvetia, oficial Confederația Elvețiană, este o republica parlamentara federal format din 26 de cantoane, cu Berna ca sediu al autorităților federale. Independența și neutralitatea Elveției 's au fost mult timp onorat de către marile puteri europene. Elveția este o economie pașnică, prosperă și stabilă de piață modernă, cu rată scăzută a șomajului.

Lausanne este cunoscut in intreaga lume pentru muzeele lor de Arte Aplicate și fină și opt biblioteci mari, dar, de asemenea, pentru educație de clasă mondială. Toate domeniile științei sunt acoperite, și puteți învăța ceva din afaceri și economie, la sport, medicina si tehnologia.

Solicită Informații Studii Universitare De învăţare la distanţă in Lausanne în Elveţia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Masterat, Lausanne, De învăţare la distanţă

SCPSU Business School

... [+]

Premiul dublă

Elevii finalizând cu succes acest program va fi acordat o SCPU Business School de licență de Business Administration grad.

[-]
Elveţia Lausanne Switzerland Online
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză