303 Nivel Licenţă Programe în Emiratele Arabe Unite for 2024

Nivel Licenţă Programe în Emiratele Arabe Unite for 2024Filter
    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de licență de la EAHM se desfășoară pe o perioadă de 3 ani, în care studenții vor dobândi o bună înțelegere a ceea ce este ospitalitatea, modul în care se desfășoară și modul în care există într-un oraș precum Dubai. Elevii vor dobândi o viziune holistică asupra lumii ospitalității prin studierea materiilor primare, cum ar fi Operațiunile de recepție, deservirea F&B, Evenimente și Menaj. Împreună cu cursurile de specialitate în ospitalitate, ei se vor perfecționa în elemente de bază, cum ar fi finanțe, economie și resurse umane.

    • Berlin, Germania
    • Iserlohn, Germania
    • + 2 more

    La zi

    6 semestre

    În campus

    Engleză, Germană

    Ca manager de mâine, gândirea și acțiunea antreprenorială sunt cele mai valoroase instrumente ale tale. Un program finalizat cu succes în administrarea afacerilor este biletul tău către o carieră în sectorul privat. Absolvenții noștri se bucură de cele mai bune oportunități de angajare, datorită experienței practice pe care o dobândesc de la început.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul BEng Electronic Engineering își propune să producă ingineri electronici profesioniști și competenți capabili să joace un rol activ în întâmpinarea provocărilor și oportunităților care apar în practicile industriale și comerciale contemporane. Elevii vor dezvolta capabilități de proiectare electronică de bază, care sunt dezvoltate și îmbunătățite progresiv pe parcursul cursului. Acest program explorează principiile care stau la baza proiectării și implementării sistemelor analogice și digitale actualizate necesare într-o varietate de domenii cu probleme și oferă posibilitatea de a realiza astfel de sisteme.

    • Academic City, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Gradul nostru de patru ani BSc Computer Science Honors este orientat către construirea de sisteme robuste și utilizabile. Ne propunem să învățăm oamenii nu doar cum să implementeze instrumente și tehnici de vârf, ci cum să construim următoarea generație de instrumente software pe care le vor folosi alți constructori de sistem. Acest program își propune să ofere un echilibru bine integrat al bazelor teoretice și al experienței practice, puternic informat de expertiza de cercetare a personalului nostru academic.

    • North Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    8 semestre

    În campus

    Engleză

    Indiferent dacă visul tău este să gestionezi un lanț hotelier mare, să conduci un echipaj de bucătărie, să planifici evenimente majore, să ai un birou pe o navă de croazieră sau să-ți conduci cazare și mic dejun, o diplomă de management al ospitalității de la Northwood te va ajuta să-ți lansezi cariera în momentul în care pași. în campus.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    Part time

    1 an

    Amestecat

    Engleză

    Accelerați-vă cariera cu BSc (Hons) International Business Management (Top-Up) - London Metropolitan University, Marea Britanie. Transformați-vă diploma națională superioară într-o diplomă din Marea Britanie într-un an. Obțineți experiență în leadership, strategie, afaceri internaționale, inovare, economie și cultură organizațională. Programul nostru modern include un proiect de consultanță, asigurând pregătirea pentru lumea reală. London Met oferă programul universitar complet, cu conținut 100% direct de la Universitate.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    La zi, Part time

    24 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Programul de certificare duală este conceput pentru studenții care doresc să înceapă o carieră profesională în afaceri și management. Acest curs de management al afacerii vă va ajuta să dezvoltați abilități de analiză și evaluare care pot fi aplicate situațiilor din lumea reală. Vă veți dezvolta cunoștințele și înțelegerea diferitelor domenii funcționale ale afacerii, inclusiv management, marketing, resurse umane, finanțe și gestionarea operațiunilor într-un context global. Veți fi, de asemenea, echipat cu abilitățile necesare pentru a avea succes în afaceri, cum ar fi antreprenoriatul, alfabetizarea digitală, munca colaborativă și abilitățile de comunicare.

    • Ras Al-Khaimah, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Inginerie electrică și electronică B. Eng (Hons) este o calificare recunoscută la nivel internațional care vă va oferi abilitățile de a dezvolta o carieră în majoritatea domeniilor ingineriei electrice și electronice moderne.

    • Sharjah, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    18 Luni

    Amestecat

    Engleză

    BA nostru (Hons) Business Management top-up de către YSJ listat WES oferă o oportunitate pentru studenții cu calificări anterioare legate de a se angaja într-un program de un an care să conducă la un premiu de nivel de onoruri. După ce intră în program, se așteaptă ca studenții să aibă cunoștințe anterioare avansate de management al afacerilor echivalente cu absolvirea celui de-al doilea an la o universitate din Marea Britanie.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite
    • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
    • + 1 more

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    The EIBFS BSc in Banking and Finance: Specialization in Accounting aims to offer a high quality specialized learning involving students in a continuous process of learning that helps them to develop, grow, and establish a well-rounded career in the corporate/financial sectors...

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    În campus

    Engleză

    Bachelor of Business Administration (BBA) Programul de la School of Business, MUD, echipează absolvenți de a aplica concepte și metode dintr-un corp comun de cunoștințe de afaceri pentru a genera soluții de afaceri.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    De ce ar trebui să studiați BBA la ECMIT? Până la 60 de credite obținute dintr-un MOHESR recunoscute instituții acceptă pentru transfer. facultate internaționale de înaltă calificare, cu grade de doctorat ...

    • Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Energia este o componentă-cheie în civilizația modernă. De la forarea primei sonde de țiței comerciale în 1858, inginerii de petrol și inginerii geoscientists au furnizat în lume cu numărul unu sursă de energie - țiței și gaze naturale.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Începeți licența în design (design grafic) la SAE și începeți-vă cariera în lumea nelimitată a industriei de design. Explorați toate domeniile de proiectare de la tipografie, pre-presare, design pentru mass-media tipărită și digital, plus multe altele. Vă veți concentra pe crearea de imagini vizuale și veți dezvolta o înțelegere largă a tuturor domeniilor industriei designului, cu accent pe designul grafic și componentele de web design și nu numai. Veți studia conceptele și metodologiile desenului folosind o varietate de medii, cu accent pe desenul din viață, inclusiv studii anatomice și tehnici de perspectivă pentru mediul înconjurător și construcția personajelor. Veți întreprinde unități specializate concepute pentru ca studenții să participe la proiecte din lumea reală sub îndrumarea personalului expert SAE. Cu acest stil de predare unic, vă veți demonstra abilitățile și cunoștințele tehnice într-un mediu de învățare bazat pe studio colaborativ și creativ.