BACHELORSTUDIES.RO

Vezi 24 Facultăți De învăţare la distanţă Europa

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Începe Astăzi Programe de Licență De învăţare la distanţă Europa 2019

24 Rezultate din Masterat, Europa, De învăţare la distanţă Filter

Diplomă de licență în Criminologie, știință și securitate investigație

United Campus of Malta
Online La zi 3 ani Contactează şcoala Malta Saint Julian's

Gradul de diplomă on-line în Criminologie, științe de investigație și de securitate permite absolvenților să devină profesioniști capabili să trateze științific ceea ce a fost numit apariția Mileniului III: securitatea.

LLB (Hons) Legea cu psihologie

University of Essex Online
Online Part time 48 luni Contactează şcoala Regatul Unit Colchester UK Online + 1 mai mult

Suntem primul furnizor de învățământ superior din Marea Britanie care a oferit LLB (Hons) Legea cu Psihologie într-un format 100% on-line și part-time.

Ba on-line (onoruri), în managementul afacerilor (18 luni)

London School Of International Business - LSIB
Online La zi Part time 18 - 36 luni August 2019 Regatul Unit London UK Online + 2 mai mult

BA (Hons) în programul Business Management reflectă lumea în schimbare de afaceri și vă echipează cu expertiza necesară pentru a înțelege de afaceri și de management atât pe plan național și mondial.

licență în transport și logistică de afaceri

Transport and Telecommunication Institute
Campus Online La zi Part time 4 - 5 ani Septembrie 2019 Letonia Riga + 2 mai mult

Programul de studiu: "logistica de transport și de afaceri"

Licențiat în inginerie inginerie industriala

Diploma University of Applied Sciences
Campus Online La zi Part time 6 - 7 semestre Contactează şcoala Germania Bad Sooden-Allendorf Aalen Baden-Baden Berlin Bochum Bonn Friedrichshafen Hamburg Hanover Heilbronn Kaiserslautern Kassel Kitzscher Magdeburg Mainz Mannheim Munich Ostfildern Würzburg Regenstauf Nuremberg Wiesbaden Wuppertal Germany Online + 25 mai mult

Gradul de licență în inginerie industrială poate fi completat ca un program de campus în Bad Sooden-Allendorf, învățământ la distanță cu sesiuni de clasă la centrele de studiu selectate sau ca un proces de învățare la distanță virtuală cu cursuri online și examene, la toate centrele de studiu DIPLOMĂ în Germania. Vizitați-ne în „Tehnologia evenimente degustător virtuale“ oferite în mod regulat.

BA (Hons) Muzică profesionistă (Fast track pentru profesioniști din industrie) (de afaceri)

Academy of Music & Sound Online
Online La zi Part time 1 an August 2019 Regatul Unit Edinburgh Exeter Glasgow Southampton + 4 mai mult

Echivalent cu cel de-al treilea an al unei diplome, acest curs de 1 an este conceput pentru a urmări studierea unei diplome de fundație pentru muzică, a unui HND sau a unei experiențe recunoscute în domeniul industriei cu calificări. Validat de Universitatea din Wolverhampton, acesta este dezvoltat pentru a reflecta principalele Pathways carieră din industrie, specifice domeniului Music Business.

Licențiat în economie și managementul afacerilor

International Telematic University UNINETTUNO
Online La zi 3 ani Înscriere Deschisă Italia Rome

Programul echipează studenții cu abilitățile și încrederea în sine pentru a gestiona eficient și adapta la o gamă largă de medii de afaceri competitive și în continuă schimbare în arena internațională.

Bachelor în hotel

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages
Campus Online La zi 3 ani Octombrie 2019 Spania Barcelona Valencia Madrid + 3 mai mult

Scopurile și obiectivele principale ale programului sunt de a oferi o cunoaștere de bază a afacerilor turistice și de a arăta legăturile dintre managementul hotelier și cel al călătoriilor; să dobândească o înțelegere generală a subiectelor de specializare, cum ar fi managementul evenimentelor, resursele umane, relațiile publice și ghidarea tururilor; îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză; să înveți oa doua limbă și să o folosești într-un mediu profesional.

Licențiat în turism

Pyatigorsk State University
Campus Online La zi 48 - 54 luni Septembrie 2019 Rusia Pyatigorsk + 1 mai mult

Programul este oferit la Institutul de Limbi Străine și Turism Internațional și a fost conceput pentru a pregăti studenții cu medii teoretice și abilități manageriale practice în domeniul turismului și pentru a oferi formarea unor specialiști cu înaltă calificare în domeniu, care să poată fi eficient lucrează în industria turismului în calitate de operatori de turism, agenți de turism, ghiduri turistice și interpreți, experți în marketing, precum și în poziția de manageri și administratori de nivel diferit în industria turismului internațional.

Licențiat în Arte plastice

Universidade de Évora
Online La zi 6 semestre Octombrie 2019 Portugalia Evora

În prezent, interacțiunea dintre Arte plastice și Multimedia prin intermediul digitalului este un fapt inevitabil. Absolvenții de arte plastice și multimedia de la Universitatea din Évora sunt profesioniști cu o educație generală care combină o mare capacitate creativă cu o bază tehnologică puternică pentru a rezolva provocările pe piața globală de cultură, tehnologie și divertisment din ce în ce mai competitivă.

Burlac industria de inginerie industrială 4.0

IUBH Fernstudium
Online La zi Part time 6 - 12 semestre Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Gradul nostru de licență în Inginerie Industrială (B.Eng.), Vă pregătește cu cunoștințe de specialitate la nivel extins de IT și de inginerie și abilități de afaceri pentru a face față provocărilor ingineriei industriale, înainte. Inovațiile care pot fi rezumate sub termenul industrial 4.0 sunt, prin urmare, avute în vedere separat, pentru a utiliza dezvoltările industriale rapide din ultimii ani, pentru a face profilul absolvenților noștri pentru piața muncii mai interesantă.

Diplomă în proiectare

London School of Design and Marketing (PT)
Online La zi 30 luni Contactează şcoala Regatul Unit London

Designul nu a fost niciodată la fel de important ca acum. Este o parte a zilelor noastre pentru că putem găsi design în fiecare produs pe care îl folosim, în toate site-urile pe care le vizităm sau în toate aplicațiile pe care le instalăm în smartphone-ul nostru. Aflați cum puteți combina diferite lucruri precum cuvinte și imagini, dezlănțuiți partea creatoare și creați proiecte puternice care inspiră și influențează oamenii.

Licențiat în Inginerie Digitală și Informatică Aplicată (B. Eng.)

AKAD University
Online Part time 42 - 54 luni Înscriere Deschisă Germania Germany Online

Îți place să-ți folosești nasul pentru a identifica, asigura și analiza toate tipurile de dovezi digitale în domeniul criminalisticilor digitale? Nu doar urmăriți modul în care operează Industria 4.0, ci ajută să-l aduceți în fruntea experienței IT și a know-how-ului practic?

Diplomă de licență în managementul industrial

Satakunta University of Applied Sciences
Online La zi Part time 3 - 4 ani August 2019 Finlanda Pori Rauma Finland Online + 3 mai mult

Studiile în ingineria managementului industrial includ proiectarea, planificarea și optimizarea produselor. Veți câștiga în timpul studiilor înțelegerea managementului afacerilor.

Studii în managementul marketingului

IPAM
Campus Online La zi 6 semestre Contactează şcoala Portugalia Lisbon Porto + 2 mai mult

Acest grad își propune să dezvolte competențe de bază pentru un rol in marketing.