BACHELORSTUDIES.RO

Vezi 24 Facultăți De învăţare la distanţă Europa

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Începe Astăzi Programe de Licență De învăţare la distanţă Europa 2020

24 Rezultate din Masterat, Europa, De învăţare la distanţă Filter

Pathway către licență în Managementul afacerilor aplicate

Ducere Business School
Online Part time 2 - 3 ani Înscriere Deschisă Regatul Unit Swansea

Studiați un asociat echivalent, apoi completarea la o diplomă de licență cu UWTSD

Licențiat în cosmetică

Gdansk College of Health
Campus Online La zi 3 ani Contactează şcoala Polonia Gdańsk + 1 mai mult

Studiind cosmetologia, veți dobândi cunoștințe în domeniul științelor medicale. Vei întâlni, printre altele dermatologie, imunologie, alergie și chimie a materiilor prime cosmetice. În timpul studiilor, veți învăța cum să efectuați tratamente de cosmetologie pentru frumusețe și frumusețe, veți învăța tehnici de masaj de relaxare, precum și dispozitive profesionale utilizate în cosmetologie și sprijinul acestora.

Diplomă de licență în Criminologie, știință și securitate investigație

United Campus of Malta
Online La zi 3 ani Contactează şcoala Malta Sfântul Iulian

Gradul de diplomă on-line în Criminologie, științe de investigație și de securitate permite absolvenților să devină profesioniști capabili să trateze științific ceea ce a fost numit apariția Mileniului III: securitatea.

LLB (Hons) Legea cu psihologie

University of Essex Online
Online Part time 48 luni Contactează şcoala Regatul Unit Colchester Marea Britanie online + 1 mai mult

Suntem primul furnizor de învățământ superior din Marea Britanie care a oferit LLB (Hons) Legea cu Psihologie într-un format 100% on-line și part-time.

Diplomă în proiectare

London School of Design and Marketing (PT)
Online La zi 30 luni Contactează şcoala Regatul Unit Londra

Designul nu a fost niciodată la fel de important ca acum. Este o parte a zilelor noastre pentru că putem găsi design în fiecare produs pe care îl folosim, în toate site-urile pe care le vizităm sau în toate aplicațiile pe care le instalăm în smartphone-ul nostru. Aflați cum puteți combina diferite lucruri precum cuvinte și imagini, dezlănțuiți partea creatoare și creați proiecte puternice care inspiră și influențează oamenii.

Licențiat în inginerie inginerie industriala

Diploma University of Applied Sciences
Campus Online La zi Part time 6 - 7 semestre Contactează şcoala Germania Bad Sooden-Allendorf Aalen Baden-Baden Berlin Bochum Bonn Friedrichshafen Hamburg Hanovra Heilbronn Kaiserslautern Kassel Kitzscher Magdeburg Mainz Mannheim Munchen Ostfildern Würzburg Regenstauf Nürnberg Wiesbaden Wuppertal Germania Online + 25 mai mult

Gradul de licență în inginerie industrială poate fi completat ca un program de campus în Bad Sooden-Allendorf, învățământ la distanță cu sesiuni de clasă la centrele de studiu selectate sau ca un proces de învățare la distanță virtuală cu cursuri online și examene, la toate centrele de studiu DIPLOMĂ în Germania. Vizitați-ne în „Tehnologia evenimente degustător virtuale“ oferite în mod regulat.

BD în Divinitate și Teologie

University of London
Online La zi Part time 3 - 8 ani Februarie 2020 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Studiați programul Divinitate și Teologie cu direcție academică de la University of London oriunde v-ați afla în lume.

Licențiat în economie și managementul afacerilor

International Telematic University UNINETTUNO
Online La zi 3 ani Înscriere Deschisă Italia Roma

Programul echipează studenții cu abilitățile și încrederea în sine pentru a gestiona eficient și adapta la o gamă largă de medii de afaceri competitive și în continuă schimbare în arena internațională.

Licențiat în Afaceri Internaționale

International Business Academy
Online Part time 1.5 - 6 ani Februarie 2020 Danemarca Kolding

Gradul nostru de licență în afaceri internaționale vă oferă cele mai importante instrumente de care aveți nevoie pentru a rezolva tipurile de provocări complexe care apar atunci când lucrați într-un mediu internațional.

Bachelor în hotel

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages
Campus Online La zi 3 ani Ianuarie 2020 Spania Barcelona Valencia Madrid + 3 mai mult

Scopurile și obiectivele principale ale programului sunt de a oferi o cunoaștere de bază a afacerilor turistice și de a arăta legăturile dintre managementul hotelier și cel al călătoriilor; să dobândească o înțelegere generală a subiectelor de specializare, cum ar fi managementul evenimentelor, resursele umane, relațiile publice și ghidarea tururilor; îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză; să înveți oa doua limbă și să o folosești într-un mediu profesional.

Licențiat în Inginerie Digitală și Informatică Aplicată (B. Eng.)

AKAD University
Online Part time 42 - 54 luni Înscriere Deschisă Germania Germania Online

Îți place să-ți folosești nasul pentru a identifica, asigura și analiza toate tipurile de dovezi digitale în domeniul criminalisticilor digitale? Nu doar urmăriți modul în care operează Industria 4.0, ci ajută să-l aduceți în fruntea experienței IT și a know-how-ului practic?

Burlac industria de inginerie industrială 4.0

IUBH Fernstudium
Online La zi Part time 6 - 12 semestre Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Gradul nostru de licență în Inginerie Industrială (B.Eng.), Vă pregătește cu cunoștințe de specialitate la nivel extins de IT și de inginerie și abilități de afaceri pentru a face față provocărilor ingineriei industriale, înainte. Inovațiile care pot fi rezumate sub termenul industrial 4.0 sunt, prin urmare, avute în vedere separat, pentru a utiliza dezvoltările industriale rapide din ultimii ani, pentru a face profilul absolvenților noștri pentru piața muncii mai interesantă.

Diplomă de licență în managementul industrial

Satakunta University of Applied Sciences
Online La zi Part time 3 - 4 ani August 2020 Finlanda Pori Rauma Finlanda Online + 3 mai mult

Studiile în ingineria managementului industrial includ proiectarea, planificarea și optimizarea produselor. Veți câștiga în timpul studiilor înțelegerea managementului afacerilor.

Licențiat în managementul resurselor umane (online)

Schellhammer Business School
Online La zi 3 ani Septembrie 2020 Spania Marbella

De la asistență medicală la ospitalitate, activități bancare până la radiodifuziune, programul Managementul resurselor umane de la Schellhammer Business School va pregăti pentru o carieră în orice număr de organizații și sectoare de piață.

BA (Hons) Studii de afaceri

London School Of International Business - LSIB
Online Part time 18 - 36 luni Înscriere Deschisă Regatul Unit Londra Marea Britanie online + 1 mai mult

Programul de studii de afaceri (Hons) reflectă lumea în schimbare a afacerilor și vă dotează cu expertiza necesară pentru a înțelege afacerile și managementul atât la scară națională cât și globală.