BACHELORSTUDIES

Facultăți de Top în Statele Unite ale Nantes Franţa 2020

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Nantes este situat pe râul Loire din Franța Vest. Cu un efectiv de peste 550.000 de locuitori, orașul este cel mai mare 6 în Franța. Ea are mai multe zone de petrecere a timpului liber și găzduiește mai multe festivaluri anuale. Nantes are 2 universități și numeroase colegii din jurul orașului.

Compară Facultăți în Statele Unite ale Nantes în Franţa 2020

rezultate găsite Filter

BDe anul III / Clasa Internațională

L’École De Design Nantes Atlantique
Licenţă
Sept 2020
<
Normă întreagă
30 Iun 2020
Engleză
Campus

Clasa internațională primește studenți francezi și studenți internaționali de diferite naționalități care doresc să se alăture unui program MDS prin cel de-al treilea an (ulti ...

Citeste mai mult

Licență în lemn și tranziție digitală a producției

Ecole Superieure Du Bois
Licenţă
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
31 May 2020
Limba franceza
Campus

Licența în lemn și tranziția digitală a producției antrenează manageri de producție pilot de trei ani în industriile de prelucrare a lemnului, capabili să gestioneze procese ș ...

Citeste mai mult