122 Nivel Licenţă Programe în Paris, Franţa for 2024

Nivel Licenţă Programe în Paris, Franţa for 2024Filter
    • Paris, Franţa
    • Madrid, Spania
    • + 1 more

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Licența în Științe în Informatică pregătește studenții să devină comunicatori puternici într-un context internațional, gânditori analitici și critici, cu cunoștințe solide de matematică, de calcul și de analiză a datelor și abilități de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor și responsabili social, cu un accent clar pe durabilitate.

    • Paris, Franţa
    • Madrid, Spania

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Vă invităm să intrați într-o lume în care sportul și valorile sale sunt omniprezente. Intrați într-o lume a pasiunilor, emoțiilor și senzațiilor. Integrați-vă într-o piață care nu încetează să se reinventeze. A alege AMOS înseamnă să vă alăturați școlii de pionierat în domeniul managementului sportiv din Europa care, din 2007, își însoțește studenții pasionați să se integreze în industria sportului. Oferim cursuri de formare care conduc la certificări recunoscute la nivel înalt.

    • Toulouse, Franţa
    • Barcelona, Spania
    • + 2 more

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză, Franceză, Spaniolă

    Programul de licență TBS este un curs de diplomă de management de 3 ani cu un accent vocațional și intercultural. Cursul își propune să ofere viitorilor absolvenți abilitățile de management necesare pentru a îndeplini cerințele de afaceri ale companiilor din Franța și din întreaga lume. Programul oferă 3 ani de experiențe și întâlniri valoroase construite în jurul unui curriculum care oferă fiecărui student mijloacele fie de a-și continua studiile, fie de a trece direct într-o carieră profesională plină de satisfacții.

    • Paris, Franţa

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program oferă cursuri interdisciplinare de matematică, programare computerizată, algoritmi și arhitectură de calculatoare, pe lângă electronică, fizică și științe umane. Este un program de 3 ani și este predat 100% în limba engleză la Paris. Studenții care participă la acest program vor avea ocazia să petreacă 1 semestru la bord.

    • Berlin, Germania
    • Paris, Franţa

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Acest curs inovator de trei/patru ani este conceput pentru a dezvolta următoarea generație de lideri de afaceri, capabili să navigheze în provocările lumii post-covid. Cursul internațional de afaceri și management este un program inovator care abordează tendințele și provocările emergente pentru afaceri și management pentru a forma noi lideri de afaceri la nivel mondial.

    • Nantes, Franţa
    • Paris, Franţa

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    BBA Big Data & Management pregătește elevii să ocupe poziții de management multifuncționale. Aceștia vor dobândi atât abilități manageriale puternice (finanțe, management, marketing, strategie), cât și abilități tehnice avansate în colectarea, analiza și utilizarea datelor pentru performanța afacerii. Dezvoltat în comun de Audencia și Centrale Nantes, acest curs se bazează pe excelența academică a ambelor instituții pentru a oferi un program cu un puternic accent internațional și profesional.

    • Paris, Franţa

    La zi

    3 ani

    În campus

    Franceză

    Bachelor Business and Marketing vă permite să dobândiți experiența și cunoștințele oferite de specialiștii în comerț, marketing și antreprenoriat și, treptat, să vă dezvoltați competențele manageriale.

    • Paris, Franţa
    • Madrid, Spania
    • + 3 more

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    O oportunitate unică de a experimenta managementul intercultural de la prima mana, trăind și studiind în trei țări diferite, pe parcursul a trei ani.

    • Paris, Franţa
    • Reims, Franţa

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Ești entuziasmat de ideea de a petrece o perioadă considerabilă de timp în străinătate? Sunteți interesat de problemele internaționale, atât geopolitice, cât și economice? Ți-ar plăcea să lucrezi în medii multiculturale și să pornești pe o carieră internațională? În acest caz, CESEM vă va îndeplini așteptările.

    • Paris, Franţa

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză, Franceză

    Licența în Afaceri Internaționale formează profesioniști astfel încât aceștia să poată stăpâni perfect abilitățile asociate cu optimizarea strategiei de afaceri a unei organizații din străinătate.

    • Paris, Franţa

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    ESSEC Business School și CentraleSupelec și-au unit forțele pentru a crea un program internațional de licență în inteligență artificială, științe ale datelor și managementului. Tehnologiile informației, în special procesarea masivă a datelor și inteligența artificială, sunt o sursă atât de oportunități, cât și de provocări pentru organizații și societăți.

    • Lyon, Franţa
    • Paris, Franţa

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Școala de afaceri emlyon a fost fondată în 1872 de către Camera de Comerț și Industrie din Lyon. Este una dintre cele mai vechi școli de afaceri din Europa. emlyon se numără printre cele 1% dintre școlile de afaceri la nivel mondial care dețin acreditarea internațională triple crown: AACSB, EQUIS și AMBA. Ca atare, își merită statutul de școală de rang mondial în domeniul afacerilor și managementului.

    • Île-de-France, Franţa

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Licența în Administrarea Afacerilor este modalitatea ideală de a te familiariza cu lumea afacerilor, profitând în același timp la maximum de viața la Paris! Fă-ți prieteni pe viață din întreaga lume, alege-ți cursurile și cursurile opționale în funcție de propriile interese personale și profesionale, sporește-ți potențialul de carieră datorită expunerii internaționale și fă din Paris sala ta de clasă!

    • Paris, Franţa

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Experiența educațională de istoria artei majors de la Universitatea Americana din Paris oferă o înțelegere în profunzime de dezvoltare a Western Art ca produs și agent al istoriei și societății.

    • Paris, Franţa
    • Bordeaux, Franţa

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    3iS a creat o diplomă de licență în inginerie de sunet care conduce la certificarea RNCP Level 6 (Repertoriul Național de Certificare Profesională), 100% în limba engleză, care a fost lansată în Campusul nostru din Bordeaux în septembrie 2023. \nAceastă formare de trei ani este structurată în jurul unui echilibru între versatilitate și expertiză și predă toate competențele necesare pentru o integrare profesională eficientă și durabilă în toate domeniile de activitate audio.