BACHELORSTUDIES

Facultăți de Top în Statele Unite ale Savignac Franţa 2020

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

În departamentul Dordogne în Aquitania, sudul Franței revine Savignac-les-Eglises. Este un oraș mic, cu puțin peste 1000 de persoane. Student care locuiesc aici participe la colegii și universități situate în departamentul Dordogne.

Compară Facultăți în Statele Unite ale Savignac în Franţa 2020

rezultate găsite Filter

Bachelor Of Arts "Top Up", In Hospitality Management (Bac 3)

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Licenţă
<
Normă întreagă
<
10 luni
Campus

Acest curs multidisciplinare - Bachelor of Arts "Top Up", in Hospitality Management vă oferă cu abilităţi teoretice şi practice şi încurajează flexibilitatea, o calitate neces ...

Citeste mai mult

Bachelor European In Hospitality Management International (Bac 3)

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Campus

Bachelor european in Hospitality Management International - 3 ţări în 3 ani pentru a deveni un manager de ospitalitatea cu adevărat european ... După ce a studiat un an în Fra ...

Citeste mai mult