BACHELORSTUDIES

Program de Licență în Horticultură 2021

O diplomă de licență este diploma standard de patru ani oferită de majoritatea universităților pentru studii avansate într-o anumită zonă. Atunci când studenții obțin diplome de licență, aceștia sunt deseori calificați pentru o pregătire la nivel de învățământ în domeniul lor de studiu sau pregătiți pentru admiterea la programe de studii avansate.

Ce este un burlac în horticultură? Horticultura este studiul aspectelor comerciale ale producției vegetale, inclusiv fructe, legume și alte tipuri de vegetație. Elevii din acest program ia cursuri în disciplinele științifice, cum ar fi biochimia, microbiologia și fiziologia plantelor. Ei învață cum să facă măsurători împotriva dăunătorilor și a patologiei plantelor. Programul de studii îi învață despre industria de producție a plantelor industriale, inclusiv tendințe și proceduri, care le ajută să le pregătească pentru un viitor în domeniu.

Prin cursuri, elevii învață abilități strategice de marketing care le fac mai buni pentru produsele lor în viitor. Domeniul larg de pregătire a acestora oferă o flexibilitate, permițându-le să exceleze în multe aspecte diferite ale industriei. Abilitățile de gestionare a timpului învățate de la finalizarea unui program de diplomă pot ajuta absolvenții să-și planifice cariera fără a fi ars.

Un program de licență în horticultură poate dura patru până la cinci ani pentru a fi finalizat, iar costul variază de la universitate la universitate, precum și de la o țară la alta. Înainte de a se angaja să participe la o școală, este important să se studieze cât de mare va fi o investiție.

Absolvenții acestui program merg de multe ori la grade avansate, astfel încât să poată urmări o carieră în cercetarea horticolă pentru a descoperi noi modalități de a crește plantele și a combate dăunătorii. Cei care își concentrează studiile asupra copacilor pot utiliza informațiile pentru a deveni arboriști, specializați în creșterea și eliminarea copacilor, precum și inițiativele de conservare. Contractorii de peisaj sunt adesea studenți în horticultură, la fel ca și managerii pepinierilor.

Multe universități din întreaga lume oferă programe de licență online prin care puteți obține diploma de licență. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Horticultură Filter

Licență - Horticultură și Management de Afaceri

HAS University of Applied Sciences
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
01 May 2021
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Horticultura & Business Management se referă la producția comercială de legume, fructe și plante. Este vorba despre afaceri internaționale, tehnologie, inovație și durabil ...

Citeste mai mult

Licențiat în știință în horticultură

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
BSc
10 Ian 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Licența în horticultură oferă un curriculum divers, care combină cunoștințele teoretice cu o pregătire practică intensivă în laboratoarele de cercetare de ultimă oră, în ferme ...

Citeste mai mult

Burlac de protecție a plantelor și evaluarea de carantină

Mongolian University Of Life Sciences
Licenţă
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Cu o Licențiat de Protecție a Plantelor și Evaluare carantină, Elevii diagnosticați riscurile de dăunători pentru plante de cultură, de a identifica dăunători (agenți patogeni ...

Citeste mai mult

De licență în horticultură și management internațional

Aeres University of Applied Sciences
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Absolvenții acestui curs vor avea cunoștințe de primă mână de practică în Țările de Jos, una dintre cele mai importante state ale Uniunii, horticultură și reproducere a plante ...

Citeste mai mult