96 Nivel Licenţă Programe în Indonezia for 2024

Nivel Licenţă Programe în Indonezia for 2024Filter
    • Denpasar Selatan, Indonezia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Bekasi, Indonezia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Obiectivele programului de studiu contabil sunt următoarele: Produce absolvenți care pot satisface nevoile lumii afacerilor și ale agențiilor publice; Produce absolvenți care au leadership și spirit antreprenorial; Produce cercetări și lucrări benefice comunității publicate în reviste științifice naționale și internaționale; și

    • Bandung, Indonezia
    • Jakarta, Indonezia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    • Jakarta, Indonezia

    La zi

    În campus

    Engleză

    Programele IPMI sunt cel mai bine cunoscut pentru punctul de vedere pedagogic unic și experiențe holistice de implicare activă în proiecte internaționale viața reală și integrarea teorie și practică. Școala mândrește cu o echipă de stat-of-the-art de dezvoltare a carierei și un program executiv de orientare în carieră în asigurarea de accelerare a carierei de succes studenților participanți.

    • Jakarta, Indonezia

    La zi

    În campus

    Engleză

    Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea nutritivă, produse alimentare trebuie să fie atât de produs în condiții de siguranță și în condiții de siguranță livrate la consumator. Acest lucru necesită tehnologii de prelucrare pentru a transforma materiile prime în produse alimentare, precum și a tehnologiilor de conservare a crește termenul de valabilitate al produselor alimentare ...

    • Banda Aceh, Indonezia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză, Indoneziană

    Programul de studii Inginerie Informatică Universitas Syiah Kuala a fost înființat la 20 ianuarie 2016 prin decretul Ministerului Educației nr. 46/KPT/I/2016 cu acreditare „B”. Înființarea acestui program face parte din actualizarea domeniilor științifice pentru a face față fluxului rapid de evoluții în tehnologia informației și comunicațiilor și nivelul ridicat al concurenței globale în era Revoluției Industriale 4.0. Programul de studii de inginerie informatică acoperă proiectarea și ingineria sistemelor informatice și a sistemelor bazate pe computer. Ingineria Calculatoarelor are 3 (trei) domenii de specializare (expertiză), și anume: Sisteme Embedded, Rețele de Calculatoare și HPC și Tehnologie Multimedia. Studiile științifice ale programului includ dezvoltarea de software, cu accent pe proiectarea și inginerie software ca interfață pentru dispozitive digitale (hardware) cu utilizatorii și cu alte dispozitive (utilizatori). Curriculum-ul Inginerie informatică pune mai mult accent pe hardware decât pe software și/sau există posibilitatea unui accent echilibrat. Cu toate acestea, are încă un puternic simț al ingineriei.

    • Jakarta, Indonezia

    La zi

    4 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Universitas Prasetiya Mulya a recunoscut nevoile imediate în mijlocul revoluției serviciilor financiare. Programul de licență în tehnologie financiară (S1) în finanțe și bănci are scopul de a produce studenți care au dorința și abilitățile de a crea inovații creative în sectoarele financiare.

    • Malang, Indonezia

    La zi

    În campus

    Engleză

    Departamentul de educație în limba engleză (ELED) este conceput pentru milenii care sunt creativi, cu o perspectivă globală și adaptabili la progresele științifice și tehnologice. ELED pregătește eLedears (elevi ELED) pentru a fi gata să lucreze în medii academice și non-academice cu competitivitate națională și globală.

    • Jakarta, Indonezia

    Facultatea de Psihologie a fost fondată în 2005 pe baza spiritului de a construi imaginea Mercu Buana University ca centru de excelență, progres și beneficiu pentru dezvoltarea resurselor umane profesionale de calitate internațională.

    • Bandung, Indonezia

    Educați studenții să devină cărturari, oameni de știință și experți în domeniul relațiilor internaționale care au calitatea de pregătire pentru a atinge cele mai înalte grade în domeniile lor de știință și profesie și au calitatea de pregătire și viabilitate în fiecare tehnologie socială și de stat, atât la scară națională, cât și internațională.

    • Serpong Sub-District, Indonezia

    Program studi Retail Management di Pradita University berkomitmen melengkapi mahasiswa dengan keterampilan dan pengetahuan untuk merancang, mengelola dan mengembangkan bisnis ritel baik secara online, offline maupun gabungan keduanya (omni channel retail).

    • Batam, Indonezia

    În campus

    Engleză

    Batam International University este un program de studiu care susține absolvenții profesioniști în contabilitate financiară cu spirit de leadership și antreprenoriat. Programul oferă o înțelegere a teoriilor și conceptelor în contabilitate, în special finanțarea contabilă, managementul contabilității, impozitul și verificările contabile.

    • Buleleng, Indonezia

    În campus

    Engleză

    Programul de studiu al educației în ingineria informatică este unul dintre departamentele de inginerie și facultate profesională, Universitatea de Educație Ganesha (UNDIKSHA). A fost conceput pentru a dezvolta știința și tehnologia și pentru a produce resurse umane competente, inovatoare, cultivate și extrem de competitive.

    • Yogyakarta, Indonezia

    Engleză, Indoneziană

    Ingineria textilă este un nou program de studiu la Facultatea de Inginerie Industrială a Universitas Islam Indonesia A fost înființat pe baza Scrisorii de decizie a ministrului cercetării, tehnologiei și învățământului superior (Ministerul Educației și Culturii) Număr: 825 / KPT / I / 2019 și este un program de studiu de pionierat și singurul care oferă o diplomă de licență ( S1) pentru inginerie textilă în Indonezia.

    • West Jakarta, Indonezia

    Engleză, Indoneziană

    Pentru a-și construi economia, Indonezia are nevoie de o participare activă a antreprenorilor. Ele creează oportunități capabile să absoarbă forța de muncă disponibilă. Acest lucru poate începe de la universitate care joacă un rol vital în producerea de profesioniști care lucrează cu competențe excelente și competitivitate ridicată.