BACHELORSTUDIES

Program de Licență în Inginerie agricolă 2021

O diplomă de licență este o diplomă acordată studenților care au decis să urmeze o educație de bază într-un anumit domeniu de studiu. Majoritatea participanților pot finaliza un program de licență în trei până la patru ani, deși unii dintre ei au nevoie de șase până la șapte ani pentru a termina curriculum-ul.

Ce este un licență în ingineria agricolă? Cursurile din acest program se concentrează pe dezvoltarea abilităților participanților în domeniul dezvoltării și tehnologiei agricole. Scopul acestui program este de a ajuta persoanele să-și dezvolte abilitățile de care au nevoie pentru a-și urma o diplomă de inginer sau tehnician în cadrul unei industrii care are o nevoie puternică de astfel de seturi de competențe. Instructorii se pot concentra pe nevoile specifice și presante ale industriei alimentare, cum ar fi producția de materii prime, economie, organizarea, tehnologia alimentară și reglementările din industria alimentară.

Persoanele care participă la acest program tind să dezvolte mai multe abilități transferabile. De exemplu, mulți absolvenți au capacități de analiză și rezolvare a problemelor, care le pot servi ca inginer sau în orice altă poziție. Mulți studenți au, de asemenea, o înțelegere fermă a industriei alimentare și a nevoilor care o înconjoară.

Cât de mult se poate aștepta un student să plătească pentru un licență în inginerie agricolă depinde de o serie de factori. Școala la care studentul alege să studieze, durata programului și cheltuielile de trai pot afecta total costul educației.

Absolvenții acestui program pot găsi că au multe oportunități de carieră lucrative disponibile pentru aceștia. Un student poate deveni un conservator de sol și apă, de sisteme de energie și de proiectant de mașini, de inginer alimentar și bioproces sau de inginer structural și de mediu. El sau ea poate găsi succes în industria agricolă, o companie de producție, guvernul federal sau la o instituție de învățământ ca profesor sau profesor.

Persoanele fizice au mai multe opțiuni atunci când vine vorba de locul în care merg la școală. Pentru a afla mai multe despre opțiunile dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

5 Rezultate din Inginerie agricolă Filter

Licențiat în resurse naturale în agricultura organică inteligentă

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Licenţă
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
17 May 2021
Engleză
Campus

În calitate de student al programului de agricultură organică inteligentă, veți aduna abilități de producție a plantelor și animalelor în fermele educaționale și de cercetare ...

Citeste mai mult

Licență în lemn și tranziție digitală a producției

Ecole Superieure Du Bois
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Limba franceza
Campus

Licența în lemn și tranziția digitală a producției antrenează manageri de producție pilot de trei ani în industriile de prelucrare a lemnului, capabili să gestioneze procese ș ...

Citeste mai mult

Licențiat în Inginerie Agroindustrială

IPB University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Engleză
Campus

Curriculumul integrează inginerie și managementul industrial cu tehnologia proceselor ecologice, angajamentul de a îmbunătăți calitatea educației, de exemplu prin câștigarea g ...

Citeste mai mult

Diplomă în inginerie agricolă

Universidad de Leon
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Spaniolă
Campus

Instruim profesioniști instruiți pentru a aplica ingineria în activitățile agroindustriale, animale, agricole și agro-ecologice, cu echipe de profesori de înaltă prestigiu și ...

Citeste mai mult

Licențiat în inginerie agricolă

Mongolian University Of Life Sciences
Licenţă
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Valoarea imbatabilă și o misiune pentru a ajuta elevii să devină cetățeni etice la nivel mondial. Toate pe un campus, care este prietenos, încurajarea și de ajutor!

Citeste mai mult