Filter
Studiu de Licență
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Inginerie de sunet Europa 2020

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Caută Programe de Licență în Inginerie de sunet Europa 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Inginerie de sunet, Europa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
L’IDEM Perpignan

IDEM oferă peste 3 ani o educație universală universală și versatilă, care permite accesul la toate sectoarele muzicii și producției audio. Această instruire vă va permit ... [+]

Simțim, ascultăm, ne atinge. Visezi să o creezi, să o transformi, să o amesteci, să o sublimezi

IDEM oferă peste 3 ani o educație universală universală și versatilă, care permite accesul la toate sectoarele muzicii și producției audio.

Această instruire vă va permite să abordați funcționarea și cunoașterea rețelei profesionale a industriei muzicale și audiovizuale, gestionarea, producția și producția urmărirea unui proiect audio, muzică și multimedia.

Conținutul curriculumului

Programul nostru unic se bazează pe o bază teoretică în profunzime, o cultură muzicală adaptată diverselor zone de producție, o tehnică condusă de exploatarea echipamentelor audio profesionale de ultimă generație: consolă de amestecare, controlere, software de producție audio, sistem de radiodifuziune.... [-]

Franţa Perpignan
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză