BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Instruction 2020/2021 în Statele Unite ale orasul Oklahoma în Statele Unite ale Americii

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Oklahoma City este capitala de state din Oklahoma, SUA. Împreună cu facilități de învățământ superior orasul are multe de consiliere în carieră publice și centre de educație tehnologice.

Solicită Informații Programe de Licență în Instruction în Statele Unite ale orasul Oklahoma în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Instruction, orasul Oklahoma Filter

Trecut prin viață

McGovern Education Group
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Bachelor of Education este o diplomă de licență de patru ani, care pregătește studenții pentru a lucra ca profesor în școli. Un program tipic poate include cursuri în pedagogi ...

Citeste mai mult