Filter
Studiu de Licență
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Program de Licență în Instruire elicopter 2019/2020

O diplomă de licență este o onoare academică universitară. Se acordă studenților care își termină studiile la un colegiu sau la o universitate acreditată. În general, gradul necesită patru ani de studiu aprofundat într-un subiect specializat.

Ce este o licență în formarea în elicoptere? Acest program de gradul se concentrează pe abilitățile necesare pentru a pilotului în condiții de siguranță elicoptere pentru o varietate de operațiuni de zbor. Cursurile pot include aerodinamica, monitorizarea vremii, întreținerea, gestionarea operațiunilor, planificarea aviației și siguranța zborurilor. În multe situații, elevii obțin experiență de zbor direct. Participanții pot lua zboruri de noapte și de practică. Se pot oferi, de asemenea, zboruri Solo, zboruri conduse de instructor și simulatoare de zbor. Acest curriculum ar putea include specialități academice, cum ar fi aeronautica sau aviația, împreună cu o concentrare în rotor. Formarea pe care o primesc studenții le poate pregăti pentru diferite niveluri de certificare și licențiere în aviație.

Absolvenții cu o diplomă de licență în elicopter au adesea abilități matematice și de siguranță puternice, ceea ce este benefic pentru pilotarea de aeronave complexe de înaltă tehnologie. Capacitatea de a gândi rapid le ajută să ia decizii dificile în toate aspectele vieții.

Costul pentru un grad în formarea în elicopter variază de la un program la altul. Elevii ar trebui să cântărească opțiunile lor atunci când aleg o școală.

Este nevoie de piloți de elicoptere într-o gamă largă de industrii. Absolvenții sunt angajați în mod obișnuit în serviciile medicale de urgență, organele de poliție, departamentele de pompieri și militari. În plus, există oportunități de a lucra pentru corporații și persoane fizice. Profesioniștii cu licență în formarea în elicoptere pot lucra ca instructori, piloți civili de elicoptere, piloți de elicoptere de utilitate și piloți de elicoptere ai poliției, pentru a numi câteva. Piloții comerciali, în special, au o creștere ascendentă a locurilor de muncă. Cu toate acestea, este de așteptat ca locurile de muncă de peste hotare să crească în anii următori.

Câștigarea unei licențe în formarea în elicoptere poate duce la o carieră interesantă. Indiferent de locație, persoanele fizice pot urma această educație cu cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Instruire elicopter

Georgian Aviation University

Facultatea de Inginerie pregătește specialiști de licență, master și grade medic cu major în: Exploatarea tehnică a aeronavelor electronice de bord și sisteme electrice ( ... [+]

Facultatea de Inginerie pregătește specialiști de licență, master și grade medic cu major în:

exploatarea tehnică a aeronavelor (disponibil în limba engleză) exploatării tehnice de avionică aeronavelor și a sistemelor electrice (disponibil în limba engleză) Tehnologii informaționale și sisteme automatizate de management al zborului exploatarea tehnică a instalațiilor tehnice zbor asistența pentru radio de la sol de proiectare a aeronavelor și fabricarea exploatare de transport aerian Design de transport aerian

solicitanții internaționale trebuie să prezinte următoarele documente pentru a aplica:

Copie a pașaportului Cert... [-]
Georgia Tbilisi
August 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză