Filter
Studiu de Licență
Suedia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Interpretare muzicală în Suedia 2020

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Absolvenții din muzica sunt create pentru student absolvent care doresc o carieră ca cântăreți profesioniști, pianiști, jucători orchestrale, profesori de studio, și profesori.

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Programe de Licență de Top în Interpretare muzicală în Suedia 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Interpretare muzicală, Suedia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Lund University

Programul de performanță oferă programe specializate de studiu care pregătesc studenții pentru viață ca muzicieni profesioniști în toate domeniile posibile ale lumii muzi ... [+]

Programul de performanță oferă programe specializate de studiu care pregătesc studenții pentru viață ca muzicieni profesioniști în toate domeniile posibile ale lumii muzicale.

Programele de predare sunt concentrate și intensive și se acordă o mulțime de timp studiilor de instrument și interpretare, precum și muzicii de cameră, ansamblului și orchestrei.

Anul universitar este format din 40 de săptămâni, dintre care șase sunt cheltuite intens în cadrul unui proiect condus de lectori și dirijori internaționali.

Primii doi ani de studiu includ, de asemenea, cursuri teoretice obligatorii în materie de formare a urechilor, teoria muzicii, muzică și societate.... [-]

Suedia Malmö
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză