BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Interpretare muzicală în Statele Unite ale Americii 2020

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Studenții care studiază muzica învăța despre o varietate de instrumente și tehnici de performanță. Cursuri pot include ureche de formare, organizare muzicală, muzicologie, teoria muzicii, performanță vocală, performanță șir de caractere, performanta pian, studii de jazz, abilități de acompaniament și ritm de joc.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Programe de Licență de Top în Interpretare muzicală în Statele Unite ale Americii 2020

8 Rezultate din Interpretare muzicală, Statele Unite ale Americii Filter

Licență în muzica

Messiah College
Campus La zi 4 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Mechanicsburg

Dacă jucați sau cântați muzică pentru un public este obiectivul dvs. de carieră, atunci o diplomă de performanță muzicală de la programul de muzică renumit al Colegiului Messiah este cu siguranță un pas în direcția cea bună.

Licență în muzica

Millikin University
Campus La zi 8 semestre Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Decatur

Bachelor of Music din Performanță Muzică dezvolta excelența în muzica și te pregătește pentru o carieră ca un artist muzical profesionist sau pentru predarea privat de muzică aplicate.

Diplomă de licență în muzica de jazz comercial

Five Towns College
Campus La zi 4 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii New York

Programul este conceput pentru a lua patru ani pentru a finaliza. Dintre cei care au completat programul în perioada 2012-2013, 69% terminat

Burlac de arte aplicate în muzică modernă

Visible Music College
Campus La zi Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Memphis

Programul de muzică modernă oferă formare relevantă în calificare și de caractere pentru muzicieni, artiști și lideri care doresc să reușească în muzica modernă, fie servind în biserică sau care desfășoară în industria muzicală de azi.

Burlac de muzică: accent în performanță chitară

Los Angeles College of Music
Campus La zi Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Pasadena

Chitara este una dintre cele mai populare instrumente din istorie, dar este, de asemenea, una dintre cele mai grele instrumente de master. Dacă doriți ca să facă un semn ca jucător chitară în turism și studio lumi, va trebui să stăpânească o combinație provocatoare de armonie, lectura, joc de ritm, soloing și îndemânare acompaniament, împreună cu acces la o gamă largă de vocabular stilistic .

Burlac de muzică: accent în alamă & suflători performanță

Los Angeles College of Music
Campus La zi Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Pasadena

LACM este mândru să introducă noul departament Alama și Woodwind. Alama & Woodwind majore pregătește trompeta, trombon și saxofon jucători pentru o carieră bine rotunjite, care incorporeaza performanta live, studio de înregistrare, compoziția, aranjament și de acordare a licențelor. Acesta prevede, de asemenea, oportunități de performanță în bandă mare, ansambluri mari și mici și combo-uri de performanță, care să permită studenților să dezvolte sound-ul lor personal, ca jucător.

Burlac de muzică: accent în performanță bas

Los Angeles College of Music
Campus La zi Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Pasadena

Curriculum-ul de la LACM combină teoria, lectura, musicianship și jucând practic live pentru a ajuta la jucători bas dezvolta întotdeauna ferm mișcare armonică, timp, si feder, in timp ce, de asemenea, găsirea de acces rapid la subtilitățile multor genuri.

Bachelor of Music în Muzică de performanță

Northern Arizona University
Campus La zi 4 ani Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Flagstaff

Acest grad oferă pregătire de performanță interactivă fie voce sau instrument. Aceste sublinieri sunt susținute de o varietate bogată de cursuri în teorie, ureche de formare, istoria muzicii, și genuri muzicale. Accentul în voce necesită o demonstrație de competență în limba franceză, germană sau italiană.