Filter
Studiu de Licență
Israel Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Privește Cele Mai Bune Programe de Licență în Israel 2019

Israelul pe locul al treilea în lume pentru numărul de grade de învăţământ superior pe cap de locuitor, de la douăzeci la sută din populaţie. Universitatea din Tel Aviv şi de la Universitatea Ebraică din Ierusalim au clasat printre lume "de top de 100 de universităţi în funcţie de educaţie ori mai mare. Elevii de licenţă în Israel pot alege dintr-o serie de programe în artele liberale, ştiinţe naturale, ştiinţe sociale, de inginerie şi mai mult. Universităţile din Israel, subliniază importanţa de a învăţa fundamentele teoretice şi practice, apoi le aplică în specializate de rezolvare a problemei, în scopul de a pregăti studenţii pentru ocuparea forţei de muncă sau continuarea studiilor în domeniul lor.

Admiterea în universităţi din Israel, se bazează pe înregistrarea reclamantei academică şi profesională, cu o atenţie specială acordată de performanţă relevante referitoare la subiect. Pentru studenţii din ţările vorbitoare de limba engleza, dovada de competenţe lingvistice performante pot fi necesare.Programele de licenţă pentru ultimii trei ani în Israel, după care elevii vor fi acordate gradul lor. Unele cursuri condiţie prealabilă poate fi necesară în anumite piese de studiu, în special în subiecte legate de matematică şi ştiinţă.

Dacă credeţi că un program de licenţă în Israel, suna ca un pas următor mare pe calea spre o carieră plină de satisfacţii, apoi defilaţi în jos pentru a citi mai mult. Puteţi solicita informaţii care urmează să fie trimis la tine, direct de la universităţi, în doar câteva minute, utilizând un formular web convenabil.

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Bar-Ilan University

Dacă ești un fan de știri, iar mediatizarea nu este suficientă; dacă găsiți procese istorice și politice nituitoare; dacă doriți să înțelegeți cum funcționează diferitele ... [+]

Dublu majore cu comunicare!Despre

Departamentul de Științe Politice de la Bar-Ilan University este considerat unul dintre cei mai buni din Israel. A dobândit reputație internațională în domeniul său, datorită facultății sale de vârf, cursuri extinse și nivelului academic superior elevilor și absolvenților săi.

Facultatea include cercetători de renume mondial și profesori cu experiență, dintre care câțiva oameni de presă proeminenți, care au decis să contribuie cu cunoștințele și experiența lor pentru a cultiva și educa generația viitoare a comunității politice.

Departamentul opereaza mai multe institute de cercetare de conducere, printre care: Centrul pentru Administratia Locala - detinatori de pozitii in toate ramurile administratiei publice locale; Centrul de studii strategice Begin-Sadat (BESA) - una dintre cele mai influente instituții în toate problemele legate de afacerile externe și securitatea națională; Centrul de Studii al Israelului și al Oamenilor Evrei; programul de gestionare a conflictelor și studii de negociere și multe altele.... [-]

Israel Ramat Gan
October 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză