284 Nivel Licenţă Programe în Italia for 2024

Nivel Licenţă Programe în Italia for 2024Filter
    • Lecco, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    • Milan, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză, Italiană

    Cursul de 3 ani în managementul mărcii de modă de la Accademia del Lusso Milano își propune să formeze studenții în specialiști de modă cu abilități foarte transferabile. Elevii învață cum să înțeleagă motivele care stau la baza succesului sau eșecului unei colecții de modă, în scopul creșterii valorii unei mărci de modă prin întărirea sau definirea mai adecvată a imaginii acesteia și sporirea comunicării publicitare a unei mărci sau a unei ...

    • Milan, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Cursul de design grafic se concentrează pe formarea experților în comunicare vizuală. Această figură profesională lucrează pe „sisteme de comunicații” complexe prin diferite medii, având cunoștințe despre software avansat de editare, tipărire profesională și metode de producție. Contextele în care își desfășoară activitatea studenții sunt studiouri de design grafic, care se extind progresiv în diferite domenii: design de produs, comunicare, modă, fotografie, dar și zone de comunicare și design corporativ, companii de editare, web, agenții de publicitate și producție TV.

    • Venice, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Italiană

    Ești interesat de limbi străine, literatură, culturi și civilizații? Doriți să aflați mai multe despre știința limbii și despre cum se construiesc identitățile lingvistice și culturale? Acest program vă va oferi posibilitatea de a vă consolida cunoștințele în cel puțin două limbi și, eventual, a treia, alegând dintre mai mult de 20.

    • Rome, Italia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    BA în Business Administration oferă studenților un curriculum provocator în contextul unui mediu de învățare dinamic. Cursurile subliniază importanța unei comunicări clare și necesită proiecte, rapoarte și prezentări formale.

    • Gland, Elveţia
    • Milan, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    O modalitate mai bună de a studia afacerile; plasați-vă în fruntea tranziției către o practică mai durabilă. Baza programului dumneavoastră de licență în campus este stabilită cu treizeci și două de cursuri de educație generală și afaceri studiate în timpul celor trei ani la SUMAS.

    • Online

    La zi

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză, Italiană

    Cursul de licență are ca scop instruirea profesioniștilor capabili să participe la activități de analiză, proiectare, implementare și management de sistem în domeniul informaticii, automatizării și ingineriei de management.

    • Syracuse, Italia

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    The International Year One este un program oferit în comun de Italian Academy și Școala de Design MADE, oferind studenților șansa unică de a se înscrie în anul 1 al programului de licență în Design, Moda sau Arte Vizuale cu cursuri predate în limba engleză. La finalizare, studenții internaționali vor atinge un nivel intermediar de italiană și vor câștiga credite ECTS pentru a fi transferate la orice universitate europeană sau li se va oferi progresul garantat în anul 2 al programelor de licență MADE.

    • Perugia, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză, Italiană

    Licența în Studii Internaționale pentru Sustenabilitate și Securitate Socială, dezvoltată dintr-un punct de vedere transdisciplinar și cu un grad ridicat de internaționalizare, este menită să aprofundeze tema sustenabilității în cele trei dimensiuni clasice ale sferei economice, de mediu și sociale, în în conformitate cu principiile directoare elaborate de Națiunile Unite (Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă).

    • Turin, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Italiană

    Descoperiți cursul de Innovation Design pentru afaceri, cultură și societate la IAAD , unul dintre institutele de design internaționale de top. Printr-o abordare multidisciplinară unică în panorama învățământului universitar, acest curs vă va ghida în lumea inovației și designului, permițându-vă să creați soluții creative și durabile pentru provocările contemporane, precum cele ale sustenabilității, ale proceselor transformatoare din cadrul companiilor și din mediul urban. și transformări teritoriale. Veți dobândi abilități și instrumente transversale din domenii precum Management și Științe Sociale (antropologie, sociologie, analiză de sisteme), pentru a putea analiza și contextualiza provocările de înfruntat, stăpânind și metodologii utile în definirea și managementul proiectelor. Pregătește-te să transformi ideile în realitate și să contribui la progresul social și economic prin noi abordări ale învățării, care leagă momentele teoretice cu comparații practice cu actorii schimbării. Alăturați-vă nouă și deveniți un designer de inovație!

    • Pontedera, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Italiană

    Un curs pentru a dezvolta abilități vizuale, digitale și creative și a dobândi o gamă largă de competențe. Pe parcursul celor trei ani, completat de stagiu, toate aspectele profesionale sunt abordate, de la mecanismele comunicative până la cele mai inovatoare instrumente grafice, web design și marketing, pentru formarea unei figuri creative și originale, care are abilități tehnice și estetice. sensibilitatea în pas cu cultura vremurilor noastre. Pornind de la Lumea modei pentru a influența fiecare domeniu și a defini strategiile cu o abordare inovatoare pentru a face companiile să crească, să promoveze produsele și serviciile cu o comunicare eficientă, emoțională și persuasivă cu impact semnificativ.

    • Rome, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Cursul de licență în Curriculumul Financiar Internațional al Administrației Afacerilor Internaționale oferă calificări fundamentale solide în dinamica financiară a afacerilor, precum și abilitățile esențiale necesare pentru a se alătura lumii profesionale.

    • Bolzano, Italia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză, Germană, Italiană

    Facultatea de Design şi Artă se oferă o licenţă de trei ani, în artă şi design, maior în Design, reprezentând 180 de puncte de credit.

    • Paris, Franţa
    • Madrid, Spania
    • + 3 more

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    O oportunitate unică de a experimenta managementul intercultural de la prima mana, trăind și studiind în trei țări diferite, pe parcursul a trei ani.

    • Turin, Italia

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Italiană

    Construirea unei relații durabile între oameni și mediu. Vei deveni inginer de mediu, un profesionist cu un profil extrem de transversal și versatil. Complexitatea problemelor de mediu necesită cunoștințe de bază solide, abilități multidisciplinare și o atitudine față de inovare.