Filter
Studiu de Licență
Kazahstan Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Programe de Licență De învăţare la distanţă în Kazahstan

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Kazahstan, oficial Republica Kazahstan, este o țară în Asia Centrală, cu partea de vest său mai mic al râului Ural in Europa de Est.

Cele Mai Bune Studii de Licență De învăţare la distanţă în Kazahstan 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Masterat, Kazahstan, De învăţare la distanţă

Almaty Management University

Programele de licență sunt programe profesionale de învățământ superior, pentru o perioadă de patru ani, cu acordarea de diplomă "Bachelor" într-o specialitate specială. ... [+]

Programele de licență sunt programe profesionale de învățământ superior, pentru perioada de 4 ani, cu acordarea de diplomă "Bachelor" într-o specialitate specială. La AlmaU există Școli (facultăți) din domeniile de studiu care pot fi mai eficiente și se pot concentra pe instruirea profesioniștilor din diferite domenii.

Pentru cine este acest program pentruabsolvenți de liceuabsolvenți de facultate

Educația este dată într-una din cele 3 limbi: kazah, rusă sau engleză.

Formă de studiu

full-time (după școală și colegiu) și distanță (după colegiu pentru specialitatea conexă).

Volumul de muncă al programelor este măsurat în unități de credit.... [-]

Kazahstan Almaty
Septembrie 2019
Engleză,Rusă
La zi
4 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză