47 Nivel Licenţă Programe în Letonia for 2024

Nivel Licenţă Programe în Letonia for 2024Filter
    • Riga, Letonia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Pentru a oferi studii profesionale în domeniul științei sportului în concordanță cu nevoile economice, culturale și sociale de stat.

    • Riga, Letonia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Studiați managementul logisticii afacerilor la Universitatea Turiba și obțineți o diplomă de licență în administrarea afacerilor, care vă va ajuta să începeți o carieră într-un domeniu interesant al logisticii!

    • Riga, Letonia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de licență în afaceri internaționale și antreprenoriat pentru start-up se bazează pe economie și afaceri reale. Pe parcursul a șase semestre, studenții își vor dezvolta progresiv cunoștințele, abilitățile și competențele în afaceri internaționale și în economia și managementul start-up-urilor. În ceea ce privește modul în care este prezentat conținutul programului, se acordă o atenție egală modului în care cunoștințele sunt furnizate și coproduse, precum și modului în care sunt formate cursurile. Aceasta include activități în afara cursurilor și seminariilor în mediul real de afaceri și management economic și relaționarea diferitelor cursuri între ele (de exemplu, modul în care matematica este folosită în afaceri sau cum să folosiți abilitățile de comunicare pentru a vinde idei de afaceri investitorilor).

    • Jelgava, Letonia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Problemele economice sunt o parte tot mai prezentă și inerentă a vieții noastre. În cazul în care doriți să înțelegeți cum să îmbunătățească condițiile de viață ale oamenilor în viața de zi cu zi și de modul în care să rezolve problemele economice din sectoarele economice, vino alături de noi!

    • Riga, Letonia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Timp de zeci de ani, sectoarele telecomunicațiilor și transmisiei de date s-au clasat în mod constant printre industriile cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial. Acest program a fost adaptat pentru a răspunde cererii crescânde de specialiști competenți în acest domeniu în evoluție dinamică.

    • Riga, Letonia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    „Cercetarea și protecția patrimoniului cultural și de mediu” este un program de studii unic în Letonia, care oferă educație academică la nivel de licență în Științe ale Naturii. Unicitatea acestui program de studii constă în interdisciplinaritatea sa pronunțată - a fost dezvoltat în strânsă cooperare cu Academia de Artă din Letonia. Pe lângă lectorii din Academie și Facultatea de Geografie și Științe ale Pământului, cursurile sunt predate și de cadrele didactice de la Facultatea de Științe Umaniste, Facultatea de Istorie și Filosofie și Facultatea de Chimie a University of Latvia .

    • Riga, Letonia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    În anul academic 1 veți dobândi cunoștințe de psihologie socială și variații ale comunicării în diferite țări, ceea ce este mult apreciat de specialiști în viața lor de zi cu zi. Veți învăța cum să gestionați comunicațiile într-un mediu public global, precum și să vă îmbunătățiți cunoștințele despre limba engleză.

    • Riga, Letonia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Studiază administrarea afacerilor la Universitatea Turiba și primește o diplomă care va fi apreciată oriunde în Europa! Programul nostru de licență în administrarea afacerilor a fost conceput pentru a oferi studenților o experiență practică, pentru a-i pregăti pentru provocările cu care se vor confrunta în munca lor. Studiile practice formează 60% din timpul de studiu, în timp ce teoria constituie 40% din timpul petrecut pe studii.

    • Jelgava, Letonia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Domeniul de cunoștințe pe care un inginer trebuie să le posede a fost în continuă creștere. În plus, oportunitățile de proiectare a echipamentelor și utilajelor sunt în continuă expansiune. Alături de cunoștințele inginerești, este necesar să se estimeze provocările globale și să se găsească soluții compatibile cu gândirea ecologică și dezvoltarea durabilă.

    • Jelgava, Letonia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Studiile privind silvicultura ca resursă durabilă se dezvoltă de zeci de ani la Universitatea de Științe și Tehnologii ale Vieții din Letonia, pentru a vă insufla o conștientizare a complexității inerente gestionării terenurilor forestiere și pentru a vă ajuta să vă dezvoltați ca cetățean implicat, precum și ca manager forestier profesionist.

    • Riga, Letonia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Abordați provocările critice de inginerie ale infrastructurilor de astăzi cu o diplomă de licență în Tehnologia Ingineriei, Mecanică și Inginerie Mecanică de la Riga Technical University . Specialiștii în acest domeniu sunt în fruntea inovației, conducând progresul în industriile din întreaga lume. Programul permite studenților să se aprofundeze în complexitățile mecanicii, știința materialelor și tehnologiile avansate, perfecționându-și abilitățile de a proiecta, analiza și optimiza sisteme complexe și mașini avansate.

    • Ventspils, Letonia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul programului de studiu este de a pregăti specialiști de înaltă calificare în informatică, cu cunoștințe fundamentale ale științelor informaticii, matematică superioară și fundamentale ale ingineriei, care permite în permanență adaptarea activității profesionale la condițiile inconsecvente ale pieței muncii și pregătirea studenților pentru continuarea programelor profesionale de nivel superior și a studiilor de masterat, a activității științifice și a autoeducării ulterioare.

    • Rēzekne, Letonia

    La zi

    9 semestre

    În campus

    Engleză

    Mechatronics este un domeniu de inginerie bazat pe mașini, electronică, hardware și tehnologii de sisteme de control.

    • Riga, Letonia

    În campus

    Engleză

    Potrivit raportului „Viitorul locurilor de muncă 2020”, sunt prevăzute modificări ale cererii de muncă prin ocupație. Specialiștii în marketing digital ocupă locul 4 pentru cei mai solicitați specialiști din viitor. În programul de studiu, se pune un mare accent pe marketingul digital, oferind cursanților cursuri speciale de studiu și posibilitatea de a dobândi atelierele practice necesare.

    • Liepāja, Letonia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul central al programului este de a oferi educație academică în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor.