Filter
Studiu de Licență
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Logistică internațională Europa 2019

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Unii studenți de afaceri aleg să se specializeze în domeniul logisticii internaționale. Ei învață de obicei ciclul complet de selectare a sursei de alimentare, optimizarea stării de aprovizionare și a costurilor, organizarea transporturilor de material, precum și modul de îmbunătățire a fluxului de mărfuri prin intermediul lanțului de aprovizionare.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Caută Programe de Licență în Logistică internațională Europa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Logistică internațională, Europa

NHL Stenden University of Applied Sciences

Managementul Logistic International este vorba despre fluxul de bunuri, viteza si eficienta. Este programul perfect de licență pentru oricine are excelente abilități de r ... [+]

În acest program de 4 ani, veți învăța despre producție, fluxul de mărfuri, planificarea și planificarea, stocarea și transportul. Acest set de competențe este extrem de valoros pentru organizații, așa cum arată singuri oportunitățile de stagiu. Companiile precum Volkswagen Emden, IKEA și companiile internaționale de logistică sunt bucuroși să preia studenții din managementul logisticii internaționale de la NHL Stenden .

Ca absolvent al acestui curs, veți avea perspective excelente în carieră, permițându-vă să lucrați pentru marile corporații internaționale, dar și pentru guverne și non-profit.

Un manager de logistică se asigură că procesele-cheie de afaceri, cum ar fi depozitarea, transportul sau planificarea funcționează fără probleme. La locul de muncă, vă veți bucura de un nivel ridicat de responsabilitate și nici o zi lucrătoare nu va mai fi la fel. Carierele care vă sunt deschise după absolvire includ managerul de logistică, planificatorul / planificatorul sau managerul de achiziții.... [-]

Ţările de Jos Emmen
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză