BACHELORSTUDIES

Compară Programe de Licență în Managementul aviației Part time în Noua Zeelandă 2020

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

Programele de management aeronautică pot ajuta pe elevi să se pregătească pentru o carieră de afaceri în domeniul aviației. Programele pot oferi cursuri de drept, proiectarea aeroportului, managementul, operațiunile, siguranța aviației și mecanici de zbor, împreună cu o mulțime de cursuri în matematică și știință.

Noua Zeelandă este o țară de o frumusețe naturală uimitoare și diversă. Kiwi sunt nu doar unul dintre simbolurile naționale - celelalte fiind frunza de feriga de argint și Koru -, dar, de asemenea, numele de neo-zeelandezi, de obicei, se numesc. Studenți de peste mări va trebui să plătească taxele de școlarizare complete și propriile cheltuieli de trai în timp ce studia la o instituție Noua Zeelandă.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Managementul aviației Part time în Noua Zeelandă 2020

1 Rezultate din Managementul aviației, Noua Zeelandă Filter

Licențiat în Managementul Aviației

Massey Business School
Licenţă
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
Engleză
Campus
Online

Bachelorul de Management al Aviației este o diplomă dedicată aviației care vă va prezenta diverse aspecte ale industriei aviatice captivante.

Citeste mai mult