BACHELORSTUDIES

Compară Programe de Licență în Managementul aviației De învăţare la distanţă în Oceania 2020

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

Bachelor of Arts în programul de management Aviation se concentrează pe aspectul de afaceri al industriei aviatice. Elevii ajung să învețe pe larg aeroport, companiile aeriene, scoala de zbor și alte facilități de management aviație, prin studiul de Siguranță a Aviației și de securitate, planificare și proiectare și finanțe aviației, printre alte domenii de importanță.

Chiar dacă mi participa la cursuri la distanta de învățare on-line, mai multe universități țineți începere de la mai multe locații. Ai putea opri chiar a lua cursuri de mai multe săptămâni, pe parcursul anului, fără a se retrage și fără a arunca împrumuturi de student în rambursare. Acesta este un argument puternic multi oameni uita la la înscrierea la distanță cursuri de invatare.

Vrei să studieze în Oceania? Cele două mai în destinațiile din studiu a cererii pe Oceania: Australia și Noua Zeelandă, atât împreună ofera o aventură de studiu mai puțin frecvente și foarte distinctiv.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Managementul aviației De învăţare la distanţă în Oceania 2020

1 Rezultate din Managementul aviației, Oceania, De învăţare la distanţă Filter

Licențiat în Managementul Aviației

Massey Business School
Licenţă
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3 ani
Engleză
Campus
Online

Bachelorul de Management al Aviației este o diplomă dedicată aviației care vă va prezenta diverse aspecte ale industriei aviatice captivante.

Citeste mai mult