Filter
Studiu de Licență
Letonia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Managementul operațiunilor în Letonia 2019

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

management al operațiunilor este un domeniu multidisciplinar destinat să ajute întreprinderile să mențină practicile și procedurile operaționale eficiente în timp ce folosind resurse minime și forța de muncă. Studenții de la operațiunile de gestionare sunt supuse educației cu privire la planificarea, organizarea sau supravegherea a producției de bunuri și servicii.

Letonia are atât cu taxă și de stat finanțată de învățământ superior. Țara are două tipuri de cursuri de învățământ superior. Acestea includ programe academice și profesionale. Există trei niveluri de învățământ superior universitar - licență, masterat și doctorat. Climatul din țară favorizează diverse sporturi de iarnă și activități de recreere, cum ar fi patinaj, schi și hochei pe gheață. Studenții străini preferă studiază în Letonia, datorită vieții sale sociale, arte și instituții culturale. Cultura țării este ușor să le adopte pentru.

Programe de Licență de Top în Managementul operațiunilor în Letonia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Managementul operațiunilor, Letonia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Riga Aeronautical Institute

Specialistul primește cunoștințe despre principiile de creare a structurii organizatorice și a fabricării întreprinderii de transport; sistemul financiar al întreprinderi ... [+]

Gradul de licență profesională în management

Calificare: Manager de întreprinderi de transport/>

Durata trainingului: 4 - 4,5 ani/>

Cunoștințe și abilități: Specialistul primește cunoștințe despre principiile de creare a structurii organizatorice și a fabricării întreprinderii de transport; sistemul financiar al întreprinderii; logistica întreprinderii; tehnologia procesului de transport./>

[-]
Letonia Riga
Contactează şcoala
Rusă
La zi
48 - 54 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză