BACHELORSTUDIES

Compară Programe de Licență în Managementul sportului De învăţare la distanţă în Republica Cehă 2020

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

BA în Sport Management este un program de licență special pentru persoanele fizice profesionist in industria de sport. El ajută natura și accentuează rolul lor administrative în sport lor cu relevante abilități manageriale, expertiză și cunoștințe pentru industria de sport armare.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Republica Cehă este în inima Europei, este un vecin de Slovacia, Austria, Germania și Polonia. Universități cehe oferi reputație de lungă durată și specializări interesante.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Managementul sportului De învăţare la distanţă în Republica Cehă 2020

1 Rezultate din Managementul sportului, Republica Cehă, De învăţare la distanţă Filter

Licență europeană în administrarea afacerilor (concentrare în management sportiv)

University of New York in Prague (UNYP)
Licenţă
Licenţă
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus
Online

Acest program de studii de trei ani duce la acordarea unei diplome europene de licență (bakalář, Bc.) Acordată de UNYP și acreditată de Consiliul American de Acreditare Intern ...

Citeste mai mult