3247 Nivel Licenţă Programe în Regatul Unit for 2024

Nivel Licenţă Programe în Regatul Unit for 2024Filter
    • Hull, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Obțineți abilitățile pentru a reuși în lumea din ce în ce mai internaționalizată a afacerilor moderne.

    • Boston, Statele Unite ale Americii
    • London, Regatul Unit

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Licența transformatoare în Administrarea Afacerilor (BBA) de la Hult este concepută în jurul adevărului universal că pentru a stăpâni o abilitate – orice abilitate, de la mersul pe bicicletă până la conducerea unei echipe – trebuie exersată.

    • Wrexham, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Expansiunea rapidă a tehnologiei necesită ingineri electronici și electrici calificați și calificați. Studiind ingineria electrică și electronică vă pregătește pentru o gamă largă de cariere interesante, echipându-vă cu abilități de inginerie tehnică, precum și cu tehnologie, comunicare și expertiză de proiectare.

    • UK Online, Regatul Unit

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Gradul nostru de afaceri de nivel 4 vă oferă o pregătire în administrarea afacerilor și o înțelegere a contextului mai larg al practicilor de afaceri. Nivelurile 5 și 6 vă permit să dezvoltați o înțelegere mai detaliată a administrării și managementului afacerilor. Acest program oferă o oportunitate de a studia pentru BA (Hons) Administrarea Afacerilor folosind un mediu de învățare flexibil și distribuit, care vă va îmbunătăți experiența de învățare, deoarece Robert Kennedy College oferă o serie de module personalizate prin învățământ la distanță care, într-un interval de timp stabilit, vă permit studiați într-un ritm, loc și locație care vi se potrivește. Stabilirea de seturi de învățare este esențială în conducerea prin conceptul de practician reflexiv și este concepută pentru a vă încuraja să interacționați cu alți participanți, atât formal, cât și informal, în căutarea celor mai bune practici și în contestarea practicilor existente. Acest program beneficiază foarte mult de internaționalitatea derivată din recrutarea de studenți ca dvs., de pe toate continentele locuite, și capacitatea de a apela la tutori, bine calificați în domeniul lor, de pe tot globul. Învață la cel mai important colegiu privat din Elveția și absolvă cu studenți din peste 130 de țări diferite și de la Universitatea din Cumbria.

    • Manchester, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    BA Global Social Challenges este primul program transdisciplinar de acest fel în cadrul Școlii de Științe Sociale de la The University of Manchester. Scopul central al acestui program este de a dota studenții cu abilități de a înțelege și de a aborda provocările care duc la un prejudiciu semnificativ la nivel global.

    • Swansea, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    • London, Regatul Unit
    • Leeds, Regatul Unit

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de licență BSc (Hons) Psihologie cu criminologie se adresează studenților care doresc să obțină o diplomă de licență în psihologie, dar au și un interes pentru criminologie. Este conceput pentru a dota studenții cu abilități, cunoștințe și valori psihologice critice, permițându-le să aplice psihologia în contexte din viața reală.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Licență în Asistență Medicală Profesională (Sănătate Mintală) - Programul de studii de trei ani de aport din februarie integrează teoria și practica, pregătindu-ne pe studenții să fie practicieni de clasă mondială în domeniul Asistenței Medicale în Sănătate Mintală. Începând cu februarie 2024, studenții își vor petrece 50% din timp în universitate învățând cele mai recente teorii și abilități clinice de asistență medicală și 50% din timp cu unul dintre partenerii noștri de formare recunoscuți la nivel internațional într-o mare varietate de setări clinice și comunitare din nordul Irlanda.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Cursul rapid de doi ani de BA (Hons) Fashion Communication & Industry Practice este un curs multidisciplinar amplu care examinează o gamă largă de domenii din comunicarea modei, de la elemente vizuale, cum ar fi realizarea de imagini și design grafic, până la media și marketing și abordările folosite pentru a vinde modă pe o piață globală competitivă. Programul de diplomă BA (Hons) Fashion Communication este validat de Universitatea din Buckingham.

    • London, Regatul Unit
    • Manchester, Regatul Unit
    • + 1 more

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    Licența în managementul afacerilor cu drept cu ani de fundație și de plasament se adresează studenților care au interes în dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerii aspectelor cheie ale afacerilor și managementului, împreună cu o înțelegere a cadrului legal în care operează corporațiile. Această diplomă ar trebui să fie de interes pentru acei studenți care doresc să urmeze o carieră în corporații în cadrul tranzacțiilor comerciale sau zonelor de dezvoltare a afacerilor, unde aspectele juridice împreună cu elementele financiare sunt de importanță cheie.

    • Holborn, Regatul Unit
    • Online United Kingdom

    La zi

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Online BSc Mathematics and Economics de la Universitatea din Londra vă va învăța cum să raportați statistici, matematică și economie în contexte practice. Cu acest grad, ați putea începe o carieră ca economist în finanțe, guvern sau industrie privată sau puteți obține intrarea la un program postuniversitar.

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    Școala de stomatologie de la Queen's a fost responsabilă pentru furnizarea de educație stomatologică în Irlanda de Nord din 1920. Curriculumul de 5 ani a fost conceput pentru a se asigura că absolvenții noștri au cunoștințele, abilitățile și atributele necesare pentru a lucra eficient și cu succes în profesia stomatologică.

    • Online United Kingdom

    Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Această psihologie 100% online și part-time BSc (Hons) vă va provoca perspectivele pe măsură ce explorați cum funcționează mintea. Este unul dintre puținele programe de psihologie online 100% acreditate de British Psychological Society (BPS). Pe această Psihologie online BSc (Hons), veți afla despre fundamentele teoretice și științifice ale psihologiei, precum și veți aprofunda mai multe domenii specializate din domeniu, cum ar fi sănătatea mintală, psihologia investigativă, psihologia sportului și exercițiului și critica Psihologie sociala. În cele din urmă, studiile dvs. vor culmina cu un proiect final pe un subiect de psihologie care se aliniază intereselor personale sau obiectivelor profesionale. Acest program îndeplinește cerințele Societății Psihologice Britanice din baza de studii superioare pentru curriculum-ul de membru autorizat (GBC). Acesta este un pas important spre a deveni membru autorizat al societății și se recomandă să alegeți un curs acreditat dacă doriți să deveniți psiholog calificat în Marea Britanie.

    • Online United Kingdom

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Ești interesat de educația copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani? Te gândești să urmezi o carieră în educație sau să devii profesor de școală primară? Acest grad vă va oferi o bază solidă pentru studii ulterioare relevante pentru o serie de roluri în educație. Vă veți dezvolta înțelegerea politicilor și practicii în învățământul primar și veți dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra în colaborare și în mod echitabil într-o serie de setări.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    27 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză, Spaniolă, Portugheză

    Într-o epocă globală și extrem de competitivă, companiile trebuie să se desprindă și să obțină resurse umane specializate. Această necesitate sporește căutarea unor profesioniști cu înaltă calificare, cu cunoștințe avansate de marketing, competențe puternice în rezolvarea problemelor și gândire strategică și creativă. London School Of Design And Marketing de licență în Marketing va fi un pas major în cariera ta.