$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Neurologie 2022 în Statele Unite ale Wisconsin în Statele Unite ale Americii

O diplomă de licență este o diplomă de licență de patru ani și este standard pentru învățământul superior în cea mai mare din lume. Diplome de licență pot fi obținute la universitățile de stat, de la universitățile private, la colegiile comunitare și prin universități on-line.Cu intenția de înțelegere a sistemului nervos, diplomă de licență în Neuroscience vor preda e… Citeste mai mult

O diplomă de licență este o diplomă de licență de patru ani și este standard pentru învățământul superior în cea mai mare din lume. Diplome de licență pot fi obținute la universitățile de stat, de la universitățile private, la colegiile comunitare și prin universități on-line.

Cu intenția de înțelegere a sistemului nervos, diplomă de licență în Neuroscience vor preda elevilor despre principiile sale fundamentale. Aceste principii variază de la biologia celulelor nervoase la sistemele neuronale dinamicii complexe.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Licențe în Neurologie în Statele Unite ale Wisconsin în Statele Unite ale Americii 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Statele Unite ale Americii
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Recomandat Cele mai recente Funcție
  • Recomandat
  • Cele mai recente
  • Funcție
University of Wisconsin–Superior
Superior, Statele Unite ale Americii

Neuroștiința comportamentală este un program interdisciplinar care se concentrează asupra neuroștiinței și comportamentului comportamental.

Neuroștiința comportamentală este un program interdisciplinar care se concentrează asupra neuroștiinței și comportamentului comportamental. -
Licenţă
Engleză
Campus