$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Nutriție în Japonia 2022

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări. Studi… Citeste mai mult

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Studiul nutriției se poate concentra pe modul de pregătire a alimentelor sănătoase, pe care dietele pot provoca boli sau modul în care se pot stoca diferite tipuri de alimente. Studiul modului în care alimentele afectează oamenii poate fi benefic pentru nutriționiști, bloggeri de sănătate sau formatori personali.

Japonia are una dintre sistemele de foarte integrate de învățământ superior din Asia. Japans abordare a științei și tehnologiei este extrem de evaluat, astfel, nivelul lor de educație foarte structurate de la copilărie la primar prin secundare la nivel terțiar. Cu 126 de milioane de oameni care trăiesc în Japonia are un mediu cultural bogat. Zona mai mare din Tokyo este cea mai mare zonă metropolitană din lume, cu peste 30 de milioane de locuitori.

Programe de Licență de Top în Nutriție în Japonia 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Japonia
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Recomandat Cele mai recente Funcție
  • Recomandat
  • Cele mai recente
  • Funcție
Kagawa Nutrition University
Sakado, Japonia

Divizia oferă patru cursuri (tehnologie de laborator clinic, predare economie la domiciliu, nutriție pentru sănătate și sport și managementul siguranței alimentelor), cu scopu ... +

Divizia oferă patru cursuri (tehnologie de laborator clinic, predare economie la domiciliu, nutriție pentru sănătate și sport și managementul siguranței alimentelor), cu scopul de a trece dincolo de studiile convenționale nutriționiste în alimentație și nutriție pentru a dezvolta noi tipuri de nutriționist care combină aceste studii convenționale cu studii într-un domeniu de specialitate. -
Licenţă
Japonez
Apr 2022
Campus
 
Hiroshima Jogakuin University
Hiroshima, Japonia

În cadrul Departamentului Nutriție și Promovare a Sănătății, competența de bază, inclusiv cunoștințele, abilitățile și atitudinile, sunt cultivate, astfel încât elevii să poat ... +

În cadrul Departamentului Nutriție și Promovare a Sănătății, competența de bază, inclusiv cunoștințele, abilitățile și atitudinile, sunt cultivate, astfel încât elevii să poată face față diferitelor domenii specializate. Elevii învață metode de gestionare a nutriției și sănătății adecvate pentru populațiile țintă. Elevii dezvoltă, de asemenea, capacitatea de a conecta știința nutriției bazată pe dovezi cu viața oamenilor. Acest lucru le oferă expertiza pentru a dezvolta planuri de îmbunătățire a dietei și comportamentului alimentar real al clientului lor, ceea ce le permite să pună în practică activitățile de îmbunătățire a dietei cu un sentiment de etică. Mai mult, ei cultivă capacități ca specialiști în dietă și sănătate care pot face față în mod adecvat schimbărilor sociale și nevoilor diferitelor grupuri de oameni pentru a aduce o contribuție pozitivă societății. Domeniile specializate ale dieteticienilor acoperă o gamă largă, cum ar fi îngrijirea medicală, bunăstarea, educația dietetică, promovarea sănătății și sportul. Lucrările fiecărui dietetician se desfășoară pe bază de știință și etică. -
Licenţă
Japonez
Apr 2022
Campus
 
Hijiyama University
Hiroshima, Japonia

Sănătate și nutriție I / II Seminar general în management nutrițional Chimie de bază Biologie de bază Știință a sănătății Psihologie igienă publică Bunăstare socială Fiziologi ... +

Sănătate și nutriție I / II Seminar general în management nutrițional Chimie de bază Biologie de bază Știință a sănătății Psihologie igienă publică Bunăstare socială Fiziologie anatomică I / II Nosografie I / II Biochimie nutrițională Experimente în biochimie nutrițională Biochimie Experimente biochimice Fiziologie sportivă Practică în exerciții Fiziologie Testarea și exercițiile fizice Prescripție Studii alimentare Experimente chimie alimentară Experimente de analiză de bază Experimente de prelucrare a alimentelor în procesarea alimentelor Gătit Practica de gătit I / II / III Igiena alimentelor Practică în igiena alimentară Știința nutriției Chimie nutrițională și Laboratorul de biochimie. Life Stage Nutrition Science / li> Practica în Life Stage Nutrition Nutrition Nutrition Management Management Sport Nutrition Nutrition Education I / II / III Practice in Nutrition Education I / II Clinical Nutrition I / II / III Practice in Clinical Nutrition I / II Pharmacology Nutrition Public I / II Practica în nutriția publică -
Licenţă
Japonez
Apr 2022
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
Shukutoku University
Chiba, Japonia

Studenții din departamentul de nutriție își propun să devină dietetici manageriali care au cele trei abilități (coexistență, practică creativă și abilități de sprijin) pentru ... +

Studenții din departamentul de nutriție își propun să devină dietetici manageriali care au cele trei abilități (coexistență, practică creativă și abilități de sprijin) pentru a sprijini realizarea sănătății și bunăstării oamenilor pe baza unui grad ridicat de profesionalism. Cu toate problemele legate de alimentație în aceste zile, inclusiv accidentele legate de alimentație și dietele dezechilibrate ale copiilor, profesioniștii din domeniul alimentar sunt din ce în ce mai necesari pentru a propune o viață dietetică sigură și sănătoasă și pentru a sprijini sănătatea oamenilor și a societății sub aspectul alimentației și al nutriției. Pe fondul acestor nevoi sociale, studenții pot dobândi cunoștințe solide de specialitate și abilități practice și vor dezvolta o capacitate cuprinzătoare de a deveni un dietetician managerial care poate „face față provocării de a spori sănătatea umană și de a realiza o societate sănătoasă prin viața alimentară”. -
Licenţă
Japonez
Apr 2022
Campus
 
Chiba Prefectural University Of Health Sciences (Chiba Kenritsu Hoken Iryo Daigaku (CPUOHS))
Chiba, Japonia

Vom dobândi o varietate de culturi și cunoștințe de bază pentru profesioniștii din domeniul sănătății și vom dezvolta resurse umane calde și bogate în umanitate. Vom dezvolta ... +

Vom dobândi o varietate de culturi și cunoștințe de bază pentru profesioniștii din domeniul sănătății și vom dezvolta resurse umane calde și bogate în umanitate. Vom dezvolta resurse umane care au dobândit abilități cuprinzătoare, cum ar fi cunoștințe specializate, abilități, moduri de gândire și metode de coping bazate pe motive științifice necesare pentru dieteticienii înregistrați. Vom încuraja resursele umane care au capacitatea de a comunica fără probleme cu persoanele cu boli și copiii / studenții, să înțeleagă și să respecte modul de viață dorit de persoanele vizate și să le susținem ca o echipă în colaborare cu mai multe ocupații. Ne vom aprofunda înțelegerea despre îngrijirea și bunăstarea sănătății și vom dezvolta resurse umane care pot gestiona continuu nutriția și serviciile legate de serviciile alimentare în sistemele de sănătate, îngrijire medicală, bunăstare și educație. Având creativitatea de a dezvolta nutriția și educația dietetică în mod academic, având în același timp o perspectivă internațională, este posibil să oferiți îndrumare nutrițională localnicilor pentru menținerea și promovarea sănătății și prevenirea primară, secundară și terțiară a bolilor. Vom dezvolta resurse umane care o pot face. -
Licenţă
Japonez
Apr 2022
Campus