BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Pedagogie în Filipine 2020/2021

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Educația este definită ca fiind procesul de dobândire a conuștințelor în orice formă, fie că este vorba de credințe, obiceiuri, abilități sau valori. Există mai multe modalități prin care indivizii pot urma și primi o educație. Unele metode pot include predarea, povestirea, discuțiile deschise, instruirea și cercetarea.  

Multe iubesc oamenii buni din Filipine și stilul lor de viata. Studiu de aici, de asemenea, ar putea ajuta să învețe amestec cu cultura de oameni ca tine se angajează curs universitar în Local University College, Universitatea de Stat și Colegiul sau de la Universitatea din Filipine. Filipine este a treia cea mai mare țară vorbitoare de limba engleza din lume, care va face lucrurile mai ușor pentru studenții internaționali.

Programe de Licență de Top în Pedagogie în Filipine 2020/2021

1 Rezultate din Pedagogie, Filipine Filter

Licențiat al educației timpurii a copiilor

Miriam College
Licenţă
Nov 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Bachelorul de educație timpurie vă pregătește pentru o carieră în educația timpurie a copiilor, în special în formarea elevilor preșcolari și de gradul școlar.

Citeste mai mult